fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τσικνοπέμπτη: Ετοιμάζουμε BBQ με βιολογικό κρέας ευβιότοποι
Τσικνοπέμπτη ευβιότοποι

Τσικνοπέμπτη: Ετοιμάζουμε BBQ με βιολογικό κρέας ευβιότοποι

Η Τσικνοπέμπτη είναι η ημέρα που βρίσκεται μέσα στην καρδιά των αποκριών και η χαρακτηριστική μυρωδιά του ψημένου κρέατος καλεί τις παρέες να μαζευτούν, δίνοντας την τέλεια αφορμή για γιορτή.

 

Την Τσικνοπέμπτη οι ψησταριές παίρνουν φωτιά και οι meatlovers σε όλη τη χώρα ετοιμάζονται να τιμήσουν τη μεγάλη γιορτή της κρεατοφαγίας!

Η Tσικνοπέμπτη είναι η ημέρα που βρίσκεται μέσα στην καρδιά των αποκριών και η χαρακτηριστική μυρωδιά του ψημένου κρέατος καλεί τις παρέες να μαζευτούν, δίνοντας την τέλεια αφορμή για γιορτή.

Είτε είστε λάτρεις της παραδοσιακής σχάρας, είτε επιλέξετε μία πιο comfort λύση στην κουζίνα σας, οι Eυβιότοποι βρίσκονται δίπλα σας για να οργανώσετε το τέλειο σπιτικό και εύκολο BBQ.

Στους ευβιότοπους θα βρείτε 100% ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφής αξίας. Η φάρμα των ευβιότοποι βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια, στο ύψωμα της Κηρίνθου, όπου τα ζώα μεγαλώνουν με ήπιους ρυθμούς και εκτρέφονται με βιολογικές πρώτες ύλες απαλλαγμένες από ορμόνες και αντιβιοτικά, εξασφαλίζοντας πως το κρέας είναι νόστιμο.

ευβιότοποι

Αυτή την Tσικνοπέμπτη λοιπόν, απογειώστε την γαστρονομική σας εμπειρία επιλέγοντας το ιδανικό κρέας για το τραπέζι σας από το πλούσιο μενού ευβιότοποι. Αν είστε λάτρεις των κλασικών, επιλέξτε μοσχαρίσιες μπριζόλες κόντρα, σπαλομπριζόλες, χοιρινές μπριζόλες με οστό, και φυσικά ζουμερές μπριζόλες λαιμού. Εάν πάλι προτιμάτε πιο light επιλογές, δοκιμάστε σουβλάκια κοτόπουλου ή κοντοσούβλι κοτόπουλου.

Τσικνοπέμπτη: Ετοιμάζουμε BBQ με βιολογικό κρέας ευβιότοποι - FlagInLife

Οι ευβιότοποι φροντίζουν και όλους όσους δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο για προετοιμασία, με ready-to-cook συνταγές, όπως μπιφτέκια burger, γύρο χοιρινό, κεμπάπ και πολλές ακόμα λαχταριστές ιδέες για ένα εντυπωσιακό BBQ. Σε κάθε περίπτωση, οι ευβιότοποι έχουν το κρέας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Τα βραβευμένα προϊόντα ευβιότοποι, καθώς και τα υψηλής ποιότητας συνοδευτικά τους από Ελληνικές εταιρείες, μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και να τα παραλάβετε στον χώρο σας παραγγέλνοντας online στο eviotopoi.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6777173.

Επισκεφθείτε μας στα καταστήματά μας:

και σε συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε στο site μας.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα