fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που τους συνδέει το πάθος και η αγάπη για μια ζωή με ποιότητα. Την ψάχνουμε και την βιώνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Την υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσω της δημοσιογραφικής μας ιδιότητας μεταφέρουμε απόψεις και δρώμενα που την κάνουν καθημερινή πράξη. Πιστεύουμε ότι θεμέλιο αυτού του τρόπου ζωής είναι η παιδεία και η γνώση. Με αυτά τα όπλα την αναζητούμε σε όλους τους χώρους της ανθρώπινης δραστηριότητας, εκεί που ανθίζει ο πνευματικός αλλά και ο υλικός πολιτισμός. Αυτός της καθημερινότητας που κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Όπως θα καταλάβετε εύκολα εξερευνώντας αυτό το site μας ενδιαφέρει επίσης ένα παρεξηγημένο κομμάτι του υλικού πολιτισμού. Αυτό της γεύσης. Ζούμε σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση θεωρείται ότι φέρνει σε επαφή τον καθένα από εμάς με όλους τους άλλους. Παρά ταύτα ο τρόπος ζωής του σήμερα και η τεχνολογία με διαρκώς αυξανόμενη ταχύτητα απομακρύνει και αποξενώνει τον ένα από τον άλλο ενίοτε ακόμα και άτομα του στενού περιβάλλοντος.

Πιστεύουμε ότι το φαγητό έχει τη γεύση της αισθητικής μας και της πολιτιστικής αντίληψης που την υποστηρίζει. Πιστεύουμε ότι το ποιοτικό συντρώγειν και συνπίνειν αποτελεί δίαυλο επαφής και χώρο μέθεξης (ψυχικής συμμετοχής) και επηρεάζει θετικά τις πολιτιστικές αξίες και τις αντιλήψεις όσων συμμετέχουν. Συμβάλλει στην ποιότητα της ζωής και των σκέψεων μας. Γι’αυτό το θεωρούμε σημαντικό και το στηρίζουμε.

Όπως θα δείτε και στην ταυτότητα του FLAG in life πυρήνας της ομάδας μας είναι ο άνθρωπος που εμπνεύσθηκε και ίδρυσε την εκδοτική εταιρία που εξέδωσε το Αθηνόραμα, τη μεγαλύτερη εκδοτική επιτυχία της δεκαετίας 1970. Μετά από 45 χρόνια στην κεφαλή της εταιρίας και στη συνέχεια επικεφαλής και πρόεδρος των θεσμών βράβευσης συνεχίζει την πορεία του ακολουθώντας έναν άλλον δρόμο. Τον ακολουθεί μια μεγάλη ομάδα φίλων και συνεργατών δημοσιογράφων. Κάποιοι ήταν και είναι δίπλα του για πολλά χρόνια όπως η Χρυσούλα Κυριακοπούλου. Κάποιοι άλλοι υπήρξαν αγαπητοί συνεργάτες με κοινή αντίληψη για το πως πρέπει να είναι η δημοσιογραφία. Κάποιοι ήλθαν μαζί μας στο FLAG έχοντας τα ίδια ιδεώδη.

Μαζί θα πετύχουμε αυτά που πιστεύουμε και για τα οποία αγωνιζόμαστε. Ανεξάρτητα όμως από αυτό έχουμε ανάγκη και από τις δικές σας ιδέες και προτάσεις. Στόχος μας είναι να συνυπάρχουμε και να βρισκόμαστε μαζί σε κοινές δράσεις. Ο δρόμος είναι πάντα δύσκολος όταν υπηρετεί την εγκυρότητα και την ποιότητα. Όμως είμαστε βέβαιοι. Θα πετύχουμε.

Η Ομάδα μας