Σύγχρονο στυλ και θέα θάλασσα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εστιατορίου. Η κουζίνα έχει σαν βάση την ζακυνθινή παράδοση, επεκτείνετε και σε άλλα επτανησιακά νησιά και τα πιάτα παρουσιάζονται με ένα σύγχρονο τρόπο.
Melia
Τραγάκι, Ζάκυνθος
Ξενοδοχείο: Lesante Blu Beach Resort
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Μάιος - Οκτώβριος, καθημερινά βράδυ
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Νίκος Ισπυρούδης
Διακρίσεις: Top Notch (Αθηνόραμα), Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα)
Τιμή: 80€
- 100€
Υπηρεσίες - Παροχές
Σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ
Γοητευτικό περιβάλλον
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Σερβίρει και έξω