fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Πρώτος Έλληνας Vero Bartender από το Amaro Montenegro ο Δημήτρης Σταμίδης
Dimitris Stamidis

Δημήτρης Σταμίδης

Πρώτος Έλληνας Vero Bartender από το Amaro Montenegro ο Δημήτρης Σταμίδης

Ο 1ος Ελληνικός διαγωνισμός του Vero Bartender από το Amaro Montenegro στο Line Athens ήταν γεμάτος έντονα συναισθήματα, γευστικά cocktails με Amaro Montenegro, παθιασμένους finalists και τον αέρα μιας εντυπωσιακής κριτικής επιτροπής.

Τις υψηλού επιπέδου δημιουργίες τους παρουσίασαν οι διαγωνιζόμενοι finalists, με γνώμονα πάντα τη γεύση, την ”ιστορία” πίσω από το cocktail στα αγγλικά, καθώς φυσικά και την παρουσίαση.

O Δημήτρης  Σταμίδης από το Abuelos στην Περαία ανάμεσα στους κριτές του Vero Bartender 2022 Λάκη Γαβαλά, Γιάννη Λουκάκο και Rudi Carrarο
O Δημήτρης Σταμίδης από το Abuelos στην Περαία ανάμεσα στους κριτές του Vero Bartender 2022 Λάκη Γαβαλά, Γιάννη Λουκάκο και Rudi Carrarο

Το νικητήριο cocktail που κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και από τους τρεις κριτές ήταν το Signora Lealtà του Δημήτρη Σταμίδη από το Abuelos στην Περαία. Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του συγκεκριμένου cocktail και πιο συγκεκριμένα μια εντυπωσιακή και μόνη γυναικεία παρουσία στη Φλωρεντία. Το Signora Lealtà περιέχει Amaro Montenegro, Mezcal, Peach & BrewCordial, Foamer και γίνεται top up με Mandarin & Bergamot Soda.

Την νικητήρια τριάδα με τις εξαιρετικές δημιουργίες τους έκλεισαν οι Γρηγόρης Γόγολος από το Whope στην Θεσσαλονίκη με το cocktail Marabou και Αντώνης Δελέντας από το Matsuhisa Athens Restaurant με το cocktail Madame Déjà Vu.

Signora Lealtà
Signora Lealtà

Η Granikal, υπερήφανος εισαγωγέας και διανομέας του Amaro Montenegro στην Ελλάδα, ευχαρίστησε όλους τους finalists, κριτές και το Line Athens για την συμμετοχή τους στο Vero Bartender 2022 από το Amaro Montenegro. Ευχόμαστε όλοι μαζί στον Δημήτρη καλή επιτυχία στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Vero Bartender στην Ιταλία που θα γίνει στο τέλος Οκτωβρίου. Με τη νίκη!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα