fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
3 ελληνικά bar υποψήφια στα Cocktail Spirited Awards

3 ελληνικά bar υποψήφια στα Cocktail Spirited Awards

Οι ελληνικές υποψηφιότητες στα φετινά Βραβεία Tales of the Cocktail Spirited Awards, μόνο χαρά μπορούν να μας δώσουν.

Τα Tales of the Cocktail Spirited Awards, είναι ίσως τα μεγαλύτερα και πιο αξιοσέβαστα Βραβεία στον κλάδο των bars και των cocktails και για πολλούς αποτελούν τα Oscars των bars παγκοσμίως. Απονέμονται κάθε χρόνο τέλος Ιουλίου στη Νέα Ορλεάνη, με τη φετινή απονομή να γίνεται στις 23-28 Ιουλίου. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αρκετές διακρίσεις ως χώρα, με μεγαλύτερη εκείνη της ανάδειξης του The Clumsies ως Best International High Volume Cocktail Bar το 2018.

Στην κατηγορία Best International Bar Team – Europe, υποψήφιο για μια ακόμα χρονιά είναι το The Clumsies, που πέρυσι είχε προκριθεί στην τελική τετράδα. Συναγωνίζεται το Bar 1661 από το Δουβλίνο, το Lab 22 από το Κάρντιφ, το Panda & Sons από το Εδιμβούργο, το Paradiso από τη Βαρκελώνη -το καλύτερο bar του κόσμου σύμφωνα με τα Best Bar Awards-, το Quantobasta από το Λέτσε της Ιταλίας, το Salmon Guru από τη Μαδρίτη, το Schofield’s Bar από το Μάντσεστερ, το Swift Soho από το Λονδίνο και το Tayēr + Elementary επίσης από το Λονδίνο.

Μια θέση στα βραβεία διεκδικεί και το Odori Vermuteria di Atene, με την υποψηφιότητα του στην κατηγορία Best International Restaurant Bar – Europe. Το Odori μάλιστα, έχει υπάρξει κι άλλες χρονιές υποψήφιο σε άλλες κατηγορίες. Μαζί του υποψήφια είναι τα: 14 De La Rosa από Βαρκελώνη, Angelita από Μαδρίτη, Bonhomie, Le Mary Celeste και Danico από Παρίσι, Carico από Μιλάνο, Hacha και KOL Restaurant από Λονδίνο και το Locale Firenze από τη Φλωρεντία. 

Τέλος, στην κατηγορία Best New International Cocktail Bar – Europe, βρίσκουμε το μοναδικό Line Athens, το οποίο όπως φαίνεται δεν έχει εντυπωσιάσει μόνο την ελληνική bar σκηνή, αλλά κάνει ντόρο και παγκοσμίως. Μαζί του υποψήφια είναι το Bar Lupo από τη Ζυρίχη, το FOCO από τη Βαρκελώνη, το Freni e Frizioni Draft από τη Ρώμη και το Gucci Giardino 25 από τη Φλωρεντία.

Στις 28 Ιουλίου, ημερομηνία ολοκλήρωσης του φεστιβάλ Tales of the Cocktail, θα ξέρουμε αν θα βραβευτεί κάποιο από τα τρία ελληνικά bar. Το φεστιβάλ κάθε χρόνο συγκεντρώνει μερικές από τις πιο ταλαντούχες παρουσίες της bartending σκηνής της Αμερικής αλλά και όλου του κόσμου. Ομιλίες, σεμινάρια, γευσιγνωσίες και μαθήματα λαμβάνουν χώρα, ενώ το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με τα έγκριτα Spirited Awards, βραβεύοντας επαγγελματίες, bars, brands και εκδόσεις ανά τον κόσμο, όπως τα ξεχώρισε η έμπειρη επιτροπή.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα