fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Νέοι ορίζοντες για το τμήμα Oenothèque της ΑΜΒΥΞ
main

Νέοι ορίζοντες για το τμήμα Oenothèque της ΑΜΒΥΞ

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ενισχύει το τμήμα Oenothèque της, διευρύνοντας το wine portfolio της με την προσθήκη εμβληματικών ετικετών μέσα από μια σειρά νέων συνεργασιών. Έτσι, έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα την επέκταση της δραστηριότητας της στην αγορά premium ελληνικών και εισαγόμενων οίνων, τώρα επενδύει και στο ανθρώπινο δυναμικό της, με την πρόσφατη ανάθεση του τμήματος της Oenothèque στον Στάθη Σάλτα, ένα καταξιωμένο στέλεχος με μακρά και πολύτιμη εμπειρία στο χώρο του οίνου.

Ξεχωριστή θέση στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ κατέχει ο διεθνούς κύρους Οίκος Οίνου & Οινοπνευματωδών ποτών της Moët Hennessy και το Κτήμα Άλφα, δύο διαχρονικές συνεργασίες οι οποίες έχουν προσφέρει γνώσεις στην διαχείριση και τις προκλήσεις του κλάδου. Από αυτή την μακρόχρονη σχέση, τα στελέχη της ΑΜΒΥΞ μεταλαμπαδεύουν την εμπειρία τους σε στρατηγικές συνεργασίες, εντός της ελληνικής επικράτειας, συνάπτοντας συνεργασίες με μερικά από τα πιο υποσχόμενα Ελληνικά κτήματα όπως τα Μωραίτης, Παλυβός, Κοκοτού κ.ά..

Πλέον, με την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς όπως ο κύριος Σάλτας αλλά και με την διεύρυνση του χαρτοφυλακίου με νέα Κτήματα από σπουδαίες οινικές ζώνες, η ΑΜΒΥΞ θέτει τους στόχους της επόμενης 5ετίας που είναι η ανάδειξη της ως κορυφαίας εταιρείας εισαγωγής, προώθησης και εμπορίας κρασιού στην Ελλάδα καθώς και η ενίσχυση του Oenotheque portfolio με τα ποιοτικότερα ελληνικά και ξένα Κτήματα.

Νέοι ορίζοντες για το τμήμα Oenothèque της ΑΜΒΥΞ - FlagInLife

Ο κ. Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, με αφορμή την ανάπτυξη του τμήματος της Oenothèque, δήλωσε: «Κάθε χρονιά που περνάει μας δίνεται η ευκαιρία να καλωσορίσουμε στο χαρτοφυλάκιο της ΑΜΒΥΞ και μια νέα, σημαντική προσθήκη κτημάτων, που ενδυναμώνουν την παρουσία της στην αγορά οίνου και επιβεβαιώνουν την προσπάθεια για περαιτέρω γεωγραφική διάχυση. Παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στο όραμα μας, η Άμβυξ να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες κρασιού στην Ελλάδα. Δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτόν τον σκοπό, ώστε να ενδυναμώσουμε το χαρτοφυλάκιο μας και να ενισχύσουμε τη σχέση μας με τους πελάτες και το καταναλωτικό κοινό, αναδεικνύοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο εγχώριος και διεθνής αμπελώνας».

Με τη σειρά του ο κ. Στάθης Σάλτας, Oenothèque Manager της Άμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που το τμήμα της Oenothèque μεγαλώνει και εξελίσσεται, ανοίγοντας το δρόμο για τη γνωριμία του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, με όλο και περισσότερους ανθρώπους, που επιλέγουν το κρασί αναζητώντας μια νέα εμπειρία. Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς που εξελίσσεται διαρκώς, η ΑΜΒΥΞ συστήνει στον κόσμο ετικέτες που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη εικόνα του ελληνικού και διεθνούς οίνου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ποιότητα, την προσωπικότητα και τη φιλοσοφία, που διαχρονικά χαρακτηρίζει τον κάθε οινοποιό».

Σχετικά με την ΑΜΒΥΞ:
Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων-αλλά και μη- προϊόντων. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και το σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει
καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα