fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
4 Κυρίες των Ελληνικών γεύσεων στην κουζίνα του Hytra
Hytra

4 Κυρίες των Ελληνικών γεύσεων στην κουζίνα του Hytra

Στις 20 Νοεμβρίου στην κουζίνα του Hytra η Γιώτα Κουφαδάκη και ακολουθούν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου, Λένα Λεντάρη.

 

Αυτόν τον χειμώνα έρχονται στο HYTRA Restaurant & Bar, τέσσερις Κυρίες της ελληνικής κουζίνας, 4 Μαγείρισσες από 4 «γωνιές» της Ελλάδας. Για 4 βραδιές, το επί 14 συνεχόμενα χρόνια βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο φιλοξενεί διακεκριμένες γυναίκες της γεύσης, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην κουζίνα της πατρίδας μας και οι δημιουργίες τους αποτελούν προορισμό για χιλιάδες Έλληνες και ξένους.

4 Κυρίες των Ελληνικών γεύσεων στην κουζίνα του Hytra - FlagInLife

Η Γιώτα Κουφαδάκη από την Μπουκαδούρα στη Νικήτη Χαλκιδικής, η Τασία Κουφοπούλου από το Απόμερο της Καρδίτσας, η Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο και η Λένα Λεντάρη από το Πανόραμα Ασκύφου Χανίων, έρχονται στο HYTRA και φέρνουν μαζί τις περίφημες συνταγές και τις αγνές πρώτες ύλες από τους τόπους τους. Μαζί με τον chef του εστιατορίου Γιώργο Φελεμέγκα θα δημιουργήσουν ισάριθμα ειδικά μενού, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαμώνες του HYTRA στις εξής ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023: Γιώτα Κουφαδάκη από την «Μπουκαδούρα», Νικήτη Χαλκιδικής
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023: Τασία Κουφοπούλου από το «Απόμερο, Καρδίτσα
  • Δευτέρα 15 Ιανουραρίου 2024: Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο
  • Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024: Λένα Λεντάρη από το «Πανόραμα», Ασκύφου Χανίων

4 Κυρίες των Ελληνικών γεύσεων στην κουζίνα του Hytra - FlagInLife

Ο chef του HYTRA Restaurant & Bar Γιώργος Φελεμέγκας λέει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην ίδια κουζίνα με τις τέσσερις εξαιρετικές μαγείρισσες του τόπου μας. Στο HYTRA επενδύουμε σταθερά στις ελληνικές γεύσεις, χρησιμοποιούμε υλικά από μικρούς έλληνες παραγωγούς και, με έναν συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών, δημιουργούμε τα βραβευμένα πιάτα μας. Προσωπικά, έχω μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω πολλά από τους μάγειρες και τις μαγείρισσες της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τις τέσσερις κυρίες, θα παρουσιάσουμε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν».

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα