Ενα μικρό ξενοδοχείο πολυτελές και οικείο με κοσμοπολίτικη αύρα, σε άμεση επαφή με το πράσινο, προσφέρει τις εκλεπτυσμένες υπηρεσίες
Ανανεωμένο και ultra-chic το ξενοδοχείο The Twenty One Hotel στην Κηφισιά, μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, σηματοδοτεί την νέα εποχή με το πέρασμά του, στην δυνατή ομάδα του Αλέξανδρου και του Φίλιππου Βαρβέρη (Interni, Moda Bagno), του Γρηγόρη και της Μαριάννα Ψάλτη. Οι λεπτομέρειες από σκούρο ξύλο και μπρούτζο παραπέμπουν στο πολυτελές παρελθόν των αρχοντικών της Κηφισιάς που αναβιώνει με διακριτικό, μοντέρνο πνεύμα.
Το εκλεκτικό design χαρακτηρίζει τα 21 δωμάτια. Διακοσμητικές λεπτομέρειες παραπέμπουν στο πολυτελές παρελθόν των αρχοντικών της Κηφισιάς, και δένουν με το σύγχρονο design. Μάρμαρα, εμπριμέ υφάσματα, κρύσταλλα, μαζί με επιλεγμένες αντίκες και vintage αντικείμενα, δίνουν μια κοσμοπολίτικη αύρα ενώ ταυτόχρονα διάχυτη παραμένει στην ατμόσφαιρα η χαλαρή αίσθηση.
Σημείο εκκίνησης για τη διακόσμηση αποτέλεσε το τρισδιάστατο πλακάκι Punto, δημιουργία των Ronan και Erwan Bouroullec για τον οίκο Mutina, που δίνει τον χρωματικό τόνο, πρωταγωνιστώντας στους τοίχους. Αυτή η αίσθηση μιας νέας στυλιστικής ισορροπίας επεκτείνεται και στα μπάνια, ντυμένα με μάρμαρο και terrazzo και εξοπλισμένα με έπιπλα σε έντονο χρώμα – κίτρινο, μπλε, πράσινο.
Ξεχωρίζουν τα tailor made έπιπλα από μπρούτζο, όπου συνυπάρχουν το μίνι μπαρ, τα συρτάρια και οι κρεμάστρες, αλλά και οι design διακόπτες Berker 1930 από την Bauhaus εποχή που συνδυάζουν στιλ και λειτουργικότητα.
Επιπλέον, όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα ή μικρές βεράντες που βλέπουν πράσινο, με την ευεργετική ηρεμία που χαρίζει η φύση να δημιουργεί ένα asset για τους επισκέπτες, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που προσφέρουν τα βόρεια προάστια (σε εγγύτητα με το Άλσος Κηφισιάς, Δάσος Συγγρού, Τατόι), αλλά και τα δημιουργικά workshops που οργανώνει η ομάδα του ξενοδοχείου.
Το εστιατόριο
Με μια ιστορία δέκα χρόνων και ένα από τα «διαχρονικά» πλέον εστιατόρια όχι μόνο των βορείων προαστίων αλλά της Αθήνας, το The Twenty One Restaurant & Bar αποτελεί πια πυρήνα του ξενοδοχείου. Κι αν μέχρι σήμερα ήταν συνυφασμένο με βραδινές εξόδους, τώρα φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο all day meeting point. Ξεκινώντας από το πολύ προσεγμένο πρωινό – μπουφές και à la carte- με αυγά ελευθέρας βοσκής, τοπικά τυριά και αλλαντικά, πίτες, βιολογικά φρούτα και χυμούς και φυσικά τον καλύτερο καφέ. Και συνεχίζοντας με ελαφρά και υγιεινά πιάτα για κάθε στιγμή της ημέρας που σερβίρονται και στα δωμάτια. Όσο για το βράδυ διατηρεί το γνώριμο, υψηλών προδιαγραφών status του με τον chef Νίκο Δήμητρα να βασίζεται στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσφέροντας ένα menu όπου η Γαλλία, η Μεσόγειος και η Ασία συνδιαλέγονται. Διαθέτει μια εντυπωσιακή wine list με 160 επιλεγμένες ετικέτες από όλο τον κόσμο, τα καλύτερα spirits, ενώ για τα cocktails χρησιμοποιούνται συστατικά που ετοιμάζονται εντός από φρέσκες πρώτες ύλες.
The Twenty One Hotel
Μυκόνου 5 και Κολοκοτρώνη, Κηφισιά, 14562, τηλ. 210 6233521