fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τα Three Cents αλλάζουν χέρια και γιγαντώνονται ακόμα περισσότερο 
three cents

Τα Three Cents αλλάζουν χέρια και γιγαντώνονται ακόμα περισσότερο 

Θυμάμαι το 2013 είχα πάει στο Dos Agaves για να συναντήσω τον Γιώργο Μπάγκο για μια συνέντευξη. Όταν τελείωσε με έβαλε μέσα στο εργαστήριο όπου έφτιαχνε μια σόδα από grapefruit. Ήταν ροζ, είχε άπειρες φυσαλίδες και ήταν πεντανόστιμο. Μου λέει “πάμε να φτιάξουμε μια paloma” και ήταν και αυτή ροζ, είχε άπειρες φυσαλίδες και ήταν πεντανόστιμη. Αυτή ήταν η πρώτη μου γνωριμία με τον μαγικό κόσμο των Three Cents. Είναι τόσο μαγικός αυτός ο κόσμος που σε κάνει να κολλήσεις μαζί τους. 

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια όπου είτε είσαι μέσα στον χώρο είτε εκτός έβλεπες τα Three Cents να μεγαλώνουν συνεχώς. Ο Γιώργος Μπάγκος, ο Δημήτρης Νταφόπουλος, ο Γιώργος Τσιρίκος και ο Βασίλης Καλαντζής είχαν βάλει έναν στόχο. Να κατακτήσουν τον κόσμο με τα mixer τους και να γεμίσουν τον κόσμο φυσαλίδες. Στην αρχή το έβλεπες σε όλα τα bar, μετά σε όλη την Ελλάδα, στην συνέχεια σε διάσημα bar του εξωτερικού και μέσα σε λίστες του χώρου στις πρώτες θέσεις. Και αυτό γέμιζε με περηφάνια όλη την bar κοινότητα, γιατί πολύ απλά 3 bartenders και ένα γνώστης του χώρου τα έβαζαν με τα μεγαθήρια με μόνο τους όπλο την ποιότητα. 

three cents

Και πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε αυτό που ψιθύριζε η αγορά εδώ και μέρες. Η Coca Cola HBC εξαγοράζει το Three Cents με τίμημα 45 εκατ. ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, μέσω της 100% θυγατρικής της CC Beverages Holdings II, η Coca Cola HBC εξαγοράζει την ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents), θυγατρική κατά 100% της Ideal Holdings, έναντι 45 εκατ. ευρώ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ιδρυτική ομάδα θα παραμείνει στην εταιρεία και θα συνεχίσει να προωθεί τη μάρκα.

Τα οφέλη για όλους είναι αμοιβαία. Από την μία η Coca Cola HBC αναδεικνύεται σε υπερδύναμη του κλάδου των ανθρακούχων αναψυκτικών αφού στο portfolio της έχει ήδη με τις μάρκες Schweppes και Kinley. Από την άλλη η Three Cents κάτω από την φτερούγα μια μεγάλης εταιρείας αλλά και βιομηχανίας θα μπορέσει να πετύχει ακόμα πιο εύκολο τον αρχικό της στόχο. Να κατακτήσει τον κόσμο και να εξελιχθεί σε ένα διεθνές brand με ισχυρό αποτύπωμα στον κλάδο των ανθρακούχων αναψυκτικών.

three cents

Τα αναψυκτικά Three Cents έχουν κερδίσει με τις γεύσεις τους την αγορά, μέσα από ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Pink Grapefruit Soda, Mandarin & Bergamot Soda, Cherry Soda, Sparkling Lemonade, Ginger Beer, Tonic Water, Dry Tonic, Aegean Tonic, Lemon Tonic, Two Cents Plain. Αιχμή του δόρατος παραμένει η δημοφιλής Pink Grapefruit Soda, η οποία κατάφερε να κάνει την Paloma ένα από τα πιο αγαπημένα cocktails στην Ελλάδα και όχι μόνο. Τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα και διανέμονται σε περισσότερες από 36 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Κύπρος, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Ελβετία, η Τουρκία και το Χονγκ Κονγκ.

Μόνο χαρά για αυτές τις ειδήσεις οι οποίες κάνουν τα ελληνικά προϊόντα ακόμα πιο δυνατά και τους δίνουν τα εφόδια για να κατακτήσουν τον κόσμο και να ταξιδέψουν παντού. 

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα