fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τα πιο flirty bars της Αθήνας part 2 (update 2024)
flirty bars

Τα πιο flirty bars της Αθήνας part 2 (update 2024)

Στο part 1 σας προτείναμε 6 flirty bars στην Αθήνα που το κλίμα ευνοεί το mingling. Ακολουθούν άλλα 7 για όλους τους singles εκεί έξω.

 

Επειδή και οι singles έχουν ψυχή, το FLAGinlife μετά τα flirty bars part 1 (δες εδώ), σας δίνει μερικές έξτρα ιδέες για bars που ενδείκνυνται για “to know us better” καταστάσεις. Απαραίτητη προυπόθεση και αυτήν τη φορά, η μουσική, τα καθαρά ποτά και φυσικά τα vibes που ευνοούν το παιχνίδισμα μεταξύ των θαμώνων. Ας μη μακρηγορούμε όμως, και ας δούμε τα μαγαζιά με το καλύτερο κλίμα για flirty καταστάσεις. Hint: Μερικά προσφέρονται για bar hopping!

 

Κάιν

 

Το Κάιν είναι το bar που έβαλε στον χάρτη το Μέτς δε θα μπορούσε να μην είναι γεμάτο κέφι, κόσμο και ωραία vibes. Ένα urban bar, μικρό και τσαχπίνικο, με υπέροχες μουσικές και ακόμα πιο υπέροχα ποτά.

Κάιν

Αυτά άλλωστε θέλει ο κόσμος για να περάσει καλά, να χαλαρώσει και να υπερβεί τις αναστολές του για να μιλήσει εκεί που για ώρα αντάλλασε μόνο ματιές.
Το καλύτερο spot: Στην τζαμαρία δίπλα από την πόρτα.
Διευθ: Αναπαύσεως 22, Αθήνα (Μετς) / Τηλ: 210 9227616 / Ωράριο: καθημ.

 

Φειδίου 2 

 

Αν ψάχνεις πού να πας καθημερινή και γενικότερα ψάχνεσαι, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι το μαγαζί που μαζεύει όλο τον καλό τον κόσμο ακόμα και Δευτέρες και Τρίτες είναι το Φειδίου 2.

Φειδίου 2

Ένα παλιαού τύπου, παρεΐστικο μεζεδοπωλείο για παρέες, που τραβάει τους φοιτητές, όπως τις μέλισσες η ζάχαρη. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η χαλαρή του φάση και τα live στα οποία γίνεται ένας μικρός χαμός.
Το καλύτερο spot: Όπου και να καθήσεις, θα γίνεις γρήγορα μια παρέα με τον κόσμο.
Διευθ: Φειδίου 6, Αθήνα (Εξάρχεια) / Τηλ: 210 3300060 / Ωράριο: καθημ. 08:00-02:30

 

Frau 

 

Για όσους αρέσκονται στην γειτονιά αλλά όχι στο ύφος του Φειδίου 2, υπάρχει και το μπαράκι παραδίπλα που ακούει στο όνομα Frau. Το μαγαζί έχει αρτίστικ ύφος, ένα υπέροχο μωσαικό πάτωμα και είναι οικονομικό στις τιμές του.

Frau

Το σημαντικό είναι ότι αποτελεί ιδανικό προορισμό για να γνωρίσεις κόσμο, μιας και μαζεύει όπως και το κοντινό του καφενείο, αρκετή νεολαία και φοιτητόκοσμο.
Το καλύτερο spot: Είναι τόσο μικρό που όπου κι αν καθήσεις τους βλέπεις όλους.
Διευθ: Φειδίου 6, Αθήνα (Εξάρχεια) / Τηλ: 210 3810640 / Ωράριο: καθημ. 13:00-04:00, Παρ-Σαβ. 13:00-05:30

 

Μπρίκι

 

Στην ίδια θέση από τότε που η πλατεία Μαβίλη γινόταν τραγούδι, βρίσκεται το Μπρίκι. Γεμάτο ξύλο σε κάθε γωνιά, χωρίζεται σε δύο επίπεδα.

Μπρίκι

Ο χώρος είναι λες και οι πάνω θέσεις είναι για τα πρώτα ραντεβού και το κάτω μέρος για τις γνωριμίες μπροστά στην μπάρα. Βέβαια, πολλά φλέρτ ξεκινάνε από το πεζοδρόμιο που ο κόσμος αράζει με το ποτό του.
Το καλύτερο spot: Στο πάσο κάτω από το τεχνητό δέντρο στην καρδιά του μπαρ.
Διευθ: Δορυλαίου 6, Αθήνα (Αμπελόκηποι) / Τηλ: 210 6452380 / Ωράριο: καθημ. 12:00-04:00, Παρ. 12:00-06:00

 

Μπάτμαν

 

Ένα bar, χίλιες ιστορίες. Ένα αυθεντικό αφτεράδικο που όσο περνάνε τα χρόνια, όλο μαζεύει και πιο νέο κόσμο. Η ελληνική καψούρικη μουσική από το παρελθόν, το αλκοόλ αλλά και η ατμόσφαιρα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για άφθονο φλέρτ.

Μπάτμαν

Δεν είναι και δύσκολο να μιλήσεις στον διπλανό θαμώνα μιας και στο Μπάτμαν, το στριμωξίδι καλά κρατεί.
Το καλύτερο spot: Στο πάσο απέναντι από την μπάρα, όσο πιο μέσα γίνεται.
Διευθ: Θεοδωρίτου Βρεσθένης 40, Αθήνα (Νέος Κόσμος) / Τηλ: 210 9241585 / Ωράριο: καθημ.

 

Ο Άγιος

 

Αν νομίζεις ότι το Μπατμαν είναι μοναδικό στο είδος του, τότε κάνεις λάθος. Εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει άλλο ένα παρόμοιο μαγαζί, με εφάμιλλη ατμόσφαιρα αλλά μικρότερη ιστορία που γίνεται ένας χαμός. Ο Άγιος στα Εξάρχεια στα όρια με Κολωνάκι. Τι ώρα κλείνει δε θα σας πω. Σίγουρα πάντως, θα έχει ξημερώσει!

Ο Άγιος

Ελληνική μουσική, με τραγούδια που θες να τραγουδήσεις δυνατά και να κουνάς το χέρι στον αέρα από την δεκαετία του ’50 μέχρι του ’90, καθαρά ποτά και ένας κόσμος έτοιμος να διασκεδάσει και να κοινωνικοποιηθεί.
Το καλύτερο spot: Στο πάσο με τον καθρέφτη.
Διευθ: Διδότου 31Α, Αθήνα (Εξάρχεια) / Τηλ: 210 3647968 / Ωράριο: Τετ-Σαβ. από τις 22:00, Κυρ. από τις 20:00, Δευτ-Τρ. κλειστά

 

Κύριος 

 

Ο Κύριος έιναι ένα μαγαζί που έχει περάσει τα πάνω του και τα κάτω του, πιο πολύ και από το διάγραμμα τιμής του bitcoin. Αυτή την περίοδο είναι στα πάνω του, και στον υπέροχο χώρο του μαζεύεται κόσμος από όλη την πόλη.

Κύριος

Εδώ θα έρθεις για να ακούσεις υπέροχες μουσικές και να πιεις καλοφτιαγμένα κλασικά cocktails. Είναι αυτή η κλασάτη ατμόσφαιρα, οι καθρέφτες και το vibe στον Κύριο, που φέρνει τον κόσμο πιο κοντά.
Το καλύτερο spot: Το μαρμάρινο πάσο στο κέντρο του μαγαζιού.
Διευθ: Δορυλαίου 4, Αθήνα (Αμπελόκηποι) / Τηλ: 210 6400615 / Ωράριο: καθημ. 12:00-02:00, Παρ-Σαβ. 12:00-03:00

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα