Με θέα τα νερά της παραλίας Κουτσουνάρι λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ιεράπετρα ο ταλαντούχος Πέτρος Κοσμαδάκης διαχειρίζεται με μαεστρία τοπικές πρώτες ύλες από την στεριά και την θάλασσα και προτείνει μια κρητική κουζίνα με ορισμένα νεοτεριστικά στοιχεία.
Pelagos Seaside Restaurant
Κουτσουνάρι, Ιεράπετρα
Ξενοδοχείο: Coriva Beach
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Απρ.-Νοέ, καθημ. από το μεσημέρι, τον υπόλοιπο καιρό ανοικτά σαββατοκύρ.
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Πέτρος Κοσμαδάκης
Διακρίσεις: Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα)
Τιμή: 20€
- 35€
Υπηρεσίες - Παροχές
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Σερβίρει και έξω