Nights of Gastronomy: Επιτυχημένη πρεμιέρα για τον νέο γαστρονομικό θεσμό του Nana Princess με υποσχέσεις για το μέλλον.
Τα “Nights of Gastronomy” συνεχίζουν δυναμικά στο Nana Princess έπειτα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου κύκλου. Η νέα πρωτοβουλία του 5* resort αφορά σε μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη γεύση, συμπράττοντας με αναγνωρισμένους σεφ και εμπλουτίζοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του ξενοδοχείου.
Στις 7 Αυγούστου, το εστιατόριο Eternal Blue φιλοξένησε τον βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Ασημάκη Χανιώτη, Executive Chef του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, ο οποίος δημιούργησε ένα εξαιρετικό μενού αποκλειστικά για αυτή τη μοναδική βραδιά. Το μενού του Ασημάκη Χανιώτη άντλησε έμπνευση από τον βυθό της θάλασσας, συνδυάζοντας με ξεχωριστό τρόπο ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, στον μαγευτικό χώρο του Eternal Blue, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της κρητικής θάλασσας και της παραλίας του ξενοδοχείου.
Ο Παύλος Κυριάκης στο Eternal Blue
Τα “Nights of Gastronomy” συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο και υποδέχοναι στις 19 Σεπτεμβρίου τον βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin Chef Παύλο Κυριάκη, Executive Chef του The Ziller’s Roof Garden Restaurant, στον τελευταίο όροφο του The Zillers Boutique Hotel στο κέντρο της Αθήνας. Ο Παύλος Κυριάκης, με την εκτενή εμπειρία του σε εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδας και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα, έρχεται για να χαρίσει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μια μαγευτική εμπειρία γεύσης.
Η επιτυχημένη πρεμιέρα του νέου θεσμού, δημιουργεί προσδοκίες για το κοινό και αφήνει υποσχέσεις μέσα από σημαντικές συμπράξεις με εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, ενώ το Νana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να προσβλέπει στην αξέχαστη εμπειρία μέσα από μια πολυτελή διαμονή σε συνδυασμό με ένα ταξίδι γεύσεων.