fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Living Theros
living theros

Living Theros

Σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα, κρεμασμένο στον λόφο του χωριού της Καρδιανής, αγγίζοντας με τη θέα του τον γαλάζιο ορίζοντα του Αιγαίου το 2018, άνοιξε τις πόρτες του το βραβευμένο ξενοδοχείο Living Theros και από τότε φιλοξενεί κάθε χρόνο επισκέπτες από όλα τα μέρη της γης.

Η Καρδιανή, ένας οικισμός χαρακτηριστικά Κυκλαδίτικος με μαγευτική θέα, ανέπαφος από τον μαζικό τουρισμό με τρεχούμενα νερά, πηγές και βλάστηση, συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα. Οι ντόπιοι λένε πως είναι ένα από τα χωριά της αγάπης (εξού και το καρδιά + νη). Η Καρδιανή ήταν το ιδανικό μέρος για ένα ξενοδοχείο σαν το LivingTheros, φτιαγμένο αρμονικά, με κομψότηταπου αντανακλά αιγαιοπελαγίτικη αισθητική και χαρακτήρα.

living theros

Τα 6 δωμάτια είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, και προέκυψαν απο τη διαμόρφωση ενός παλιού σπιτιού σε σουίτες και της προσέγγισηςτου “δεν γκρεμίζουμε” τόσο του αρχιτέκτονα του έργου όσο και της ομάδας του interior design. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κτιρίου έγινε προσπάθεια να κρατηθούν αναλλοίωτα πολλά στοιχεία που υπήρχαν από παλιά, όπως οι μαρμάρινοι νεροχύτες, τα μωσαϊκά και τα μαρμάρινα υπέρθυρα. Σε κάθε δωμάτιο εντάχθηκαν στοιχεία της Τήνου, όπως το χαρακτηριστικό πράσινο μάρμαρο και τα γεωμετρικά patterns που παραπέμπουν σε περιστεριώνες, σήμα-κατατεθέν του νησιού.

Το Living Theros έχει ένα ανεπιτήδευτα cool στυλ. Τα άνετα δωμάτιά του είναι λουσμένα στο φώς και έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση βασισμένη στα φυσικά στοιχεία. Παράλληλα, διατηρεί έναν χαρακτήρα διακριτικής πολυτέλειας παρέχοντας amenities υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τις ανάγκες ενός well-travelled κοινού. Έτσι, θα βρει κανείς πολυτελή στρώματα και αφράτα μπουρνούζια, rainfallshowers, ηχεία bluetooth και flatscreen τηλεοράσεις με σύνδεση στο netflix, μηχανή espresso και κάψουλες και ένα breakfast basket γεμισμένο με τοπικά καλούδια και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα. Πάνω απο όλα όμως, αυτό που ξεχωρίζει το Living Theros είναι η αληθινά tailormade εμπειρία φιλοξενίας που συνέθεσαν οι εμπνευστές του.

living theros

Τι σημαίνει όμως Living Theros; Το αποτέλεσμα οραματισμού για έναν χώρο στον οποίο οι διαμένοντες θα εντάσσονταν από την πρώτη στιγμή. Έναν χώρο που ζεις, δε μένεις απλά. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Living Theros, είναι ένα ζωντανός οργανισμός όχι απλά ένα οίκημα. ‘Αλλωστε είναι χτισμένο ανάμεσα σε σπίτια μόνιμων κατοίκων του νησιού, δίνοντας νέο νόημα στη φράση like a local που έγινε το απόλυτο ζητούμενο εκατομμυρίων ταξιδιωτών.  Εδώ το πρωί βγαίνεις έξω και χαιρετάς τον γείτονα, τον κυρ-Αντώνη που έχει πατήσει τα 90.

Το Living Theros, από την αρχή του σηματοδοτεί ένα σύνολο ιδανικών που χρειάζεται να πρεσβεύει ο τουρισμός. Είναι ένας τρόπος ζωής, αργός, αυθεντικός, γεμάτος ήλιο και τοπικό χρώμα που γιορτάζει την ίδια τη χαρά της ζωής και σέβεται τον τόπο και το περιβάλλον.

Το Living Theros, διαρκώς εξελισσόμενο, υποδέχεται και φέτος ταξιδιώτες που αναζητούν ένα θέρος ζωντανό, γεμάτο αυθεντικές εμπειρίες στο νησί της Τήνου.

Living Theros
Καρδιανή, Τήνος, 84200
T: +302283031163
E: [email protected]
W: www.livingtheros.com

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα