fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Η Blame the Sun γίνεται πέντε ετών και το γιορτάζει με ένα party που δεν πρέπει να το χάσεις.

Η Blame the Sun γίνεται πέντε ετών και το γιορτάζει με ένα party που δεν πρέπει να το χάσεις.

Οι μπίρες που μας έμαθαν πως να περνάμε καλά, έδωσαν γεύση, μας μύησαν σε νέες κατηγορίες, μας γνώρισαν την έννοια του tap room και μας χάρισαν γευστικό εισιτήριο για τροπικούς σταθμούς γιορτάζουν πέντε χρόνια δημιουργίας διαβάστε πως και είστε καλεσμένοι όπως όλοι μας…. 

Η ΒLAME THE SUN brewing κλείνει τα πρώτα 5 χαρούμενα χρόνια της και τα γιορτάζει με ένα μουσικό event στην καρδιά της πόλης , με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, στο roof garden του LIGHTHOUSE BROWN HOTEL.

Η Blame the Sun γίνεται πέντε ετών και το γιορτάζει με ένα party που δεν πρέπει να το χάσεις. - FlagInLife

Το “PUNK in a HOTEL” party θα έχει κεντρικούς καλεσμένους τους “63 HIGH” full band από την τροπική Θεσσαλονίκη και επιρροές από reggae ska και Καλιφορνέζικο punk rock, μαζί τους θα μοιραστούν το stage οι ” the Overjoyed ” από την εξωτική Αθήνα ,με ενα δυνατό melodic californian punk rock.

Tο event θα πλαισιώσουν 3 διάσημοι ΔΙΣΚΟΘΕΤΕΣ της Αθηναϊκής νύχτας , με πρώτο τον JOHNY MATTO (reggae ska / overdub trumpet) την ομάδα των TOO MUCH SAUCE (cubia,new funk) και τέλος ο mr.D.MOOD (tropical vibe tunes).

Το crew της Peter’s deli θα σερβίρει λιχουδιές εμπνευσμένες από την Creole-caribbean κουζίνα, με την ομάδα της BLAME THE SUN να αναλαμβάνει το hospitality σερβίροντας όλη την σειρά από τις μπύρες και τα cocktail παραγωγής μας .

Σκοπός μας είναι να μοιραζόμαστε δυνατές μουσικές , όμορφες εμπειρίες με ανθρώπους που αγαπάνε την κουλτούρα που πρεσβεύουμε κάτω απο τον αττικό ουρανό.

Υ.γ Το event θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του THINK GREEN και SUSTAINABILITY MOVEMENT IN BUSINESS.

 

🏝Limited tickers 🌴 🍺προπώληση εισιτηρίων θα βρείτε :

●BLAME THE SUN TAPROOM Βεΐκου 60 Κουκάκι

●BLACK HOLE Κυψελης 25 Κυψέλη

●ABSTRACT athens Αρκτινού 10 Αθήνα

●ΜΙΝΙSTRY OF CONCRETE ΑΘ.αξαρλιαν 5 Αθήνα

●WHITE MONKEY Γυφτοπουλου 6 , Χαλάνδρι

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα