fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Πού βρίσκουμε protein smoothies στην Αθήνα
protein smoothies

Πού βρίσκουμε protein smoothies στην Αθήνα

Το καλοκαίρι δικαιούνται να δροσιστούν και όσοι προσέχουν τη διατροφή τους, οπότε σας προτείνουμε 4 spots για πεντανόστιμα protein smoothies.

 

Είτε συχνάζετε στο γυμναστήριο είτε όχι, η πρωτεΐνη είναι απαραίτητο συστατικό της διατροφής μας και προσωπικά θεωρώ εξαιρετική τη λύση των protein smoothies που όχι μόνο μας εξασφαλίζουν μια καλή δόση πρωτεΐνης, αλλά είναι πεντανόστιμα και δροσιστικά, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Για τον λόγο αυτό, γυρίσαμε την πόλη και ξεχωρίσαμε 4 μαγαζιά που έχουν ποιοτική πρωτεΐνη στο μενού των smoothies τους και σας τα προτείνουμε.

 

Apivita Juicy Bee Bar

 

Πάνω στην Σόλωνος βρίσκεται το μαγαζί της Apivita. Στον όροφο του καταστήματος θα βρείτε το Apivita Juicy Bee Bar, που έχει αφήσει την υπογραφή του στους χυμούς της Αθήνας. Με ιδιαίτερη, βιολογική πρώτη ύλη είναι το τέλειο μέρος για μια healthy στάση, που θα είναι παράλληλα και μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Οι επιλογές σε smoothies πολλές και μάλιστα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε καθαρή πρωτεΐνη κάνναβης στο smoothie της επιλογής σας, ανεβάζοντας έτσι τη διατροφική του αξία.

Πού βρίσκουμε protein smoothies στην Αθήνα - FlagInLife
Πηγή: Facebook

Προσωπικά, για το απόλυτο healthy smoothie προτείνω το Beauty Smoothie με Kombucha, μούρα, μέλι Apivita και, φυσικά, ένα scoop πρωτεΐνης. Είναι πεντανόστιμο και δροσιστικό, ενώ ένιωσα αισθητή διαφορά στην διάθεσή μου όταν το δοκίμασα! Το scoop πρωτεΐνης βέβαια μπορείτε να το προσθέσετε στους χυμούς και τα energy bowls του καταστήματος. Γενικότερα, παρά τις τσιμπημένες τιμές, θα το πρότεινα σίγουρα σε όσους ασχολούνται λίγο περισσότερο με την ευεξία και θέλουν να είναι σίγουροι ότι η τροφή τους είναι φρέσκια και οργανική.

 

Περί Γης Grocery Bar

 

Το Περί Γης είναι μανάβικο στη Βούλα που πρόσφατα άνοιξε νέο κατάστημα και στην Γλυφάδα. Είναι ευρύχωρο, ανοιχτό, με πολύ πρόσχαρο και ευγενικό προσωπικό και, συνήθως, γρήγορη εξυπηρέτηση. Στο Περί Γης Grocery Bar μπορείτε μαζί με τα ψώνια σας να προμηθευτείτε, σαλάτες, χυμούς, smoothies, μέχρι και μπάρες δημητριακών. Εμάς, φυσικά, μας αφορούν περισσότερο τα smoothies, τα οποία και δοκιμάσαμε.

Πού βρίσκουμε protein smoothies στην Αθήνα - FlagInLife
Πηγή: Facebook

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί scoop πρωτεΐνης σε όλες τις γεύσεις, πού όχι μόνο είναι αρκετές αλλά και αρκετά ξεχωριστές. Προσωπικό αγαπημένο το Biscotti, με μπισκότο, μπανάνα και μέλι, που είναι και αρκετά value for money, αλλά και το Mango Matcha Shake με ιαπωνικό τσάι που είναι γευστικότατο και vegan. Να προσθέσω ότι η σκόνη πρωτεΐνης που μπορείτε να προσθέσετε μπορεί να είναι ορού γάλακτος ή και vegan.

 

Pure Juice Bar

 

To Pure Juice Bar είναι ημιυπόγειο salad bar στο Κολωνάκι. Είναι μινιμαλιστικό, χαριτωμένο και αποπνέει ευεξία. Με λίγα λόγια, το ιδανικό μέρος για στάση κατά τη διάρκεια της βόλτας. Εδώ τα protein smoothies του καταλόγου, μπορεί να μην είναι και άπειρα, αλλά δε τα λες και λίγα.

Πού βρίσκουμε protein smoothies στην Αθήνα - FlagInLife
Πηγή: Instagram

Ξεχώρισα το Rcovery Angel, με τροπικά φρούτα, τζίντζερ και goji berries. Είναι ένα ιδανικό καλοκαιρινό drink και η vegan πρωτεΐνη κάνναβης το κάνει ακόμα καλύτερο. Είμαι επίσης μεγάλη fan των energy bites τους, που διατίθενται σε πολλές γεύσεις και είναι ό,τι καλύτερο για όποτε θέλετε ένα μικρό snack για να ικανοποιήσει το sweet tooth σας.

 

Join Juice Bar

 

Το Join Juice Bar μας ήρθε από Θεσσαλονίκη και θα το βρείτε στην Πραξιτέλους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι αυτό που βγάζει το γυμναστηριακό vibe περισσότερο από κάθε άλλο της λίστας, με τα σκούρα χρώματα στους τοίχους, αλλά και τις επιλογές που προσφέρει στον κατάλογο. Έχει εξωτερικά και εσωτερικά καθίσματα για να απολαύσετε αυτό που θα επιλέξετε, αλλά φυσικά υπάρχει και επιλογή take away.

Πού βρίσκουμε protein smoothies στην Αθήνα - FlagInLife

Το πρωτεϊνικό smoothie που προτείνεται από το Join είναι το Gymmy, με αβοκάντο, ταχίνι ολικής, μέλι, κακάο, τσία και πρωτεΐνη. Πρόκειται για μια πολύ υγιεινή πρόταση και σίγουρα πολύ νόστιμη. Βέβαια, αν αυτές οι γεύσεις δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να προσθέσετε πρωτεΐνη σε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα protein smoothies που προσφέρει το κατάστημα, αν και το έξτρα scoop το βρήκα κάπως ακριβότερο από τα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα