fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
9 σούπερ προτάσεις για Christmas μπαρότσαρκα στην πόλη
74662439_2625268507530663_4069384944915316736_n

9 σούπερ προτάσεις για Christmas μπαρότσαρκα στην πόλη

 

Σπέσιαλ christmas κοκτέιλ στο Ipitou the Bar

Το αγαπημένο μπαρ του κέντρου σάς καλεί να δοκιμάσετε τη νέα cocktail list που δημιούργησε αποκλειστικά για τις ημέρες των γιορτών. Η νέα λίστα που θα τρέχει αποκλειστικά αυτές τις μέρες αποτελείται από 5 συνταγές, οι οποίες συνδυάζουν όλες τις γεύσεις που μας αρέσει να απολαμβάνουμε αυτήν την εποχή και όλα τα αρώματα που μας ξυπνούν μνήμες από γιορτινά gatherings με φίλους. Σημειώστε ότι την Παραμονή Χριστουγέννων θα ακούσετε κάλαντα και τραγούδια απο τους JazzMe -χωρίς μικρόφωνα, μονο με ακουστικά όργανα- ενώ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς τρία απο τα κοκτέιλ του καταλόγου θα μεταμορφωθούν σε γλυκίσματα απο τον Babis Zidilis και την ομάδα του Souit, τα οποία θα προσφέρονται από νωρίς δωρεάν, μαζί με γιορτινές μουσικές.

Ηπίτου 4 – 6, Αθήνα | 2103254575

9 σούπερ προτάσεις για Christmas μπαρότσαρκα στην πόλη - FlagInLife

Xmas Eve Aperitivo στο 42 Barstronomy Athens

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, αμέσως μετά τη βόλτα και το shopping στο κέντρο, θα κάνετε μια στάση στο 42 Bar για απεριτίβο κοκτέιλ και ποιοτικό τσιμπολόγημα. Ειδικά για αυτήν τη μέρα (24/12), ο ταλαντούχος DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα επιλέγει τις μουσικές από τις 4 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ, παρέα με τον Παντελή Στασινό. Φροντίστε να κρατήσετε έγκαιρα θέση, για να μη χάσετε το γιορτινό dj set του, αλλά και την ευκαιρία να απολαύσετε τα εξαιρετικά κοκτέιλ και τα νόστιμα πιάτα του 42.

Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα | 2130052153

Τρία festive events στο Six D.o.g.s.

Το αγαπημένο μπαρ της Αβραμιώτου ξέρει πάντα να παρτάρει στις γιορτές και τη φετινή Παραμονή των Χριστουγέννων έχει προγραμματισμένα, όχι ένα, αλλά τρία (!) σούπερ events. Ξεκινώντας από τις 12 το μεσημέρι με τη «Φιέστα Κουραμπιέ», υποδέχεται τους Burger Project σε μια συναυλία για όλη την οικογένεια με διαδραστικά παιχνίδια και δώρα για τα παιδία. Συνεχίζουμε με ένα rock & roll live party και τους Big Nose Attack, οι οποίοι από τις 8:30 μ.μ. θα ξεσηκώσουν το Six D.o.g.s με τους ξέφρενους ρυθμούς τους. Τέλος, το Believe θα επιστρέψει τα μεσάνυχτα για το μηναίο του club night, αυτήν τη φορά σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, παρουσιάζοντας άλλο ένα αστέρι της Ρουμανικής deep & minimal Ηouse σκηνής, τον Arapu, ενώ μαζί του θα είναι ο Medi (Fabrika), αλλά και οι resident djs Jonn & Always Late.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι | 2103210510
Φιέστα Κουραμπιέ: από τις 12 μ.μ.- 3 μ.μ. | Είσοδος: 12€ / άτομο
, οικογενειακό πακέτο (4 εισιτήρια): 10€ / άτομο
Big Nose Attack live: 8:30 μ.μ. | Είσοδος: 10€
Believe Xmas: 12 π.μ. | Είσοδος: 12€

10 χρόνια Luben christmas party στο The Temple Athens

To Σάββατο 24/12, την Παραμονή Χριστούγεννων, το Luben γιορτάζει τα 10 χρόνια της επιτυχημένης πορείας του με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ- υπερθέαμα στο φιλόξενο χώρο του Temple Athens. Ξεκινώντας από τις 10 μ.μ. με τον Taki Tsan live, στη συνέχεια θα ανέβουν στην σκηνή οι Babis Batmanidis Co(m)pany, οι οποίοι θα σας ξεσηκώσουν μέχρι τις 2 π.μ., όταν θα ξεκινήσει και το Epic Party με το Luben crew στα decks, ενώ μετά τις 4 τα ξημερώματα θα σας χορέψουν οι έμπειροι djs του Cannibal radio.

Ιάκχου 17, Γκάζι | Είσοδος: 5€

9 σούπερ προτάσεις για Christmas μπαρότσαρκα στην πόλη - FlagInLife

Kitscherella Xmas Party στο Χοροστάσιον

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο Kitscherella party με τον Dj Kitschy Kimon έρχεται αυτό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων στο Χοροστάσιον. Να είστε έτοιμοι για ξέφρενο κέφι και ατέλειωτο χορό με ‘80s, ‘90s και ‘00s μουσικές που αγαπήσατε – ή και όχι.
Dress code της βραδιάς: όσο πιο κουλό, τόσο πιο καλό.

Σκουλενίου 2, Αθήνα | Ώρα: 10 μ.μ.- 4 π.μ. | Είσοδος δωρεάν

Christmas Eve Special στο Faust

Την Παραμονή Χριστουγέννων 24/12, η ομάδα του DEERISLND σάς καλεί σε ένα special χριστουγεννιάτικο event υπό τους ρυθμούς της techno. Στην σκηνή του Faust θα ανέβουν καλλιτέχνες με εμπειρία στο χώρο της Afro house, melodic techno και progressive techno. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:30 και ετοιμαστείτε για ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος, Αθήνα | Είσοδος: 5€

9 σούπερ προτάσεις για Christmas μπαρότσαρκα στην πόλη - FlagInLife

The Sexy Christians Live στο Bad Tooth

Την Κυριακή 25/12, ανήμερα των Χριστουγέννων, το πιο σέξι rock ‘n’ roll σχήμα της πόλης θα βρεθεί για ένα ιδρωμένο live στο Bad Tooth παρέα με τους Dewmore. Οι Sexy Christians με άκρως christmas διάθεση θα παρουσιάσουν το νέο τους υλικό αλλά και τις παλιέs «απαγορευμένες» τους επιτυχίες. Από το live δεν θα λείπουν το χιούμορ, η ένταση και το πάθος που μας έχουν συνηθίσει στις εμφανίσεις τους, για αυτό φορέστε τα χορευτικά σας παπούτσια και ετοιμαστείτε για πολύ χορό σε έντονους rock ‘n’ roll ρυθμούς.

Κακουργοδικείου 6, Αθήνα | Ώρα: 9 μ.μ. | Είσοδος: 5€

The Depeche Mode Christmas Ball στο Death Disco

Ανήμερα Χριστουγέννων 25/12 δίνουμε ραντεβού στο Death Disco για ένα άκρως εορταστικό Depeche Mode πάρτυ, αφιερωμένο σε όλους τους DM devotees, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους, άλλα και όλα τα synthpop, darkwave, new romantics club hits, που στιγμάτισαν τις εποχές από τα 80’s μέχρι και σήμερα. Στα decks θα βρίσκεται ο Λεωνίδας Σκιαδάς.

Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή | Ώρα: 11 μ.μ. – 5 π.μ. | Είσοδος: 5€ (με μπύρα/κρασί)

9 σούπερ προτάσεις για Christmas μπαρότσαρκα στην πόλη - FlagInLife

Pepper 96.6 Christmas party στο Gazarte

To Χριστουγεννιάτικο Party του Pepper 96.6 επιστρέφει τη Δευτέρα 26/12 στο φιλόξενο χώρο του Gazarte. Σας περιμένουν 2 διαφορετικά stages, όπου τις μουσικές θα επιλέγουν οι παραγωγοί του Pepper από τις 9 μ.μ. μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ετοιμαστείτε για μια εορταστική βραδιά γεμάτη χορό, γέλια, τραγούδια και Pepper radio μουσικές.

Βουτάδων 34, Αθήνα | Είσοδος: προπώληση 8€ , ταμείο 10€

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα