fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens
Grand Hyatt Athens

Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens

Το Grand Hyatt Athens συνεχίζει ανανεωμένο μια ξενοδοχειακή πορεία που θα το καθιερώσει σε έναν από τους σημαντικότερους και εμβληματικούς χώρους φιλοξενίας στην Αθήνα.

 

Η γνωριμία μου με τον χώρο που τώρα στεγάζεται το Grand Hyatt Athens, έγινε πριν από μερικές δεκαετίες, όταν το επιβλητικό, ξενοδοχειακού προσανατολισμού κτήριο της λεωφόρου Συγγρού, λειτουργούσε με ένα άλλο όνομα και εκτός από ξενοδοχείο πολυτελείας ήταν γνωστό και για τις εστιατορικές του επιδόσεις. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. Η νέα εποχή του χώρου ξεκίνησε το 2018, όταν το ξενοδοχείο άνοιξε ξανά τις πόρτες του ως μέλος πλέον του παγκοσμίου φήμης label Grand Hyatt, με τη διαχειριστική σύμπραξη της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη.

Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens - FlagInLife

Ως FLAG InLife, είχαμε την τύχη αλλά και την χαρά να γιορτάσουμε την πρώτη απονομή των FLAG Restaurant Awards Modern Cuisine 2023 στο Grand Hyatt Athens. Αυτό μας έδωσε την αφορμή και τη δυνατότητα, να γνωρίσουμε το ξενοδοχείο, να συμπληρώσουμε όσα ξέραμε για την ιστορία του και να δούμε από κοντά τις αλλαγές που έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται. Αυτές οι αλλαγές με την ολοκλήρωση τους θα  καθιερώσουν το Grand Hyatt Athens σε μια από τις πιο σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες των Αθηνών.

Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens - FlagInLife

Το Grand Hyatt Athens του σήμερα, φιλοδοξεί -και με βάση το σωστό σχεδιασμό και τις επεκτάσεις τα καταφέρνει- να γίνει ο απόλυτος προορισμός ευεξίας και χαλάρωσης αλλά και ένα από τα πολύ σημαντικά business venues στην Αθήνα. Χάρη σε ένα φιλόδοξο έργο επέκτασης, το οποίο περιλαμβάνει την προσάρτηση και μετατροπή του παρακείμενου κτιρίου (που φιλοξενούσε τα Odeon cinema), θα είναι πλέον  το μεγαλύτερο Hyatt στην Ευρώπη. Μετά την ολοκλήρωση των έργων το 2023, θα διαθέτει περισσότερα από 500 δωμάτια και σουίτες. Με ένα πολυτελές, κομψό αλλά και διακριτικό main lobby, το ξενοδοχείο δίνει ένα πρώτο ισχυρό μήνυμα στον επισκέπτη για την πρόταση που κάνει σε ό,τι αφορά την άνεση, την πολυτέλεια και γενικότερα τις δυνατότητες που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις.

Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens - FlagInLife

Ένα από τα σημαντικότερα ατού του ξενοδοχείου είναι και οι συνεδριακοί χώροι εξαιρετικού επιπέδου σε άνεση, πολυτέλεια και τεχνικές προδιαγραφές. Είναι διαμορφωμένοι με τρόπο που μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, από συνέδρια μέχρι ιδιωτικά γεύματα και ολιγομελή workshops. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών απονομής των βραβείων FLAG Restaurant Awards Modern Cuisine 2023, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε στην πράξη την τεχνική επάρκεια και τις δυνατότητες των χώρων αλλά και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μπορούν να προσφέρονται. Είναι απόλυτα βέβαιο, ότι το Grand Hyatt Athens μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά τον συνεδριακό τουρισμό αλλά και τις κάθε είδους εκδηλώσεις που αφορούν το κοινό της πρωτεύουσας.

Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens - FlagInLife

Ενδιαφέρον στοιχείο του ξενοδοχείου, είναι επίσης και το κυρίως εστιατόριο στον 8ο όροφο, που η εξαιρετική του θέα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και μια πανοραμική αίσθηση της Αθήνας. Το εστιατόριο λειτουργεί με την εποπτεία της Interni και υπό τον έλεγχο του executive chef του ξενοδοχείου Παναγιώτη Αναστασίου, προτείνοντας μια κουζίνα σύγχρονη με τονισμένες ελληνικές αναφορές. Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το επίπεδο των δεξιοτήτων της κουζίνας του ξενοδοχείου και με βάση αυτά που συζητήσαμε, θεωρούμε ότι σταδιακά και μετά την ολοκλήρωση των έργων, το Grand Hyatt Athens θα φιλοξενεί ένα εστιατόριο, το οποίο κάλλιστα μπορεί να είναι ένα αθηναϊκό place to be.

Υψηλού επιπέδου φιλοξενία στο ανανεωμένο Grand Hyatt Athens - FlagInLife

Αν και σε ένα επόμενο άρθρο θα έχουμε την ευχέρεια να περιγράψουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια το τι σημαίνει να φιλοξενείσαι σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτό το σημείωμα, χωρίς να αναφερθούμε στις εξωτερικές πισίνες με τη συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη. Επίσης άξια αναφοράς είναι και η εσωτερική πισίνα στο χώρο του spa. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα και άλλα σχέδια για πρόσθετες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα ολοκληρώσουν το χώρο από κάθε άποψη.

Η εικόνα δεν είναι πλήρης και θα μπορούσαμε να πούμε πολλά πράγματα ακόμα για το service, για τη γενικότερη ατμόσφαιρα και για διάφορες από τις πολλές παροχές. Είναι όμως προτιμότερο να το κάνουμε μόλις μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφτούμε το Grand Hyatt Athens σαν ένοικοι πλέον και να κάνουμε μια πιο ολοκληρωμένη και δια ζώσης περιγραφή.

THE GRAND HYATT ATHENS
Ξενοδοχείο
Λεωφόρος Συγγρού 115, Αθήνα, 117 45
Τηλ: 214 4021234

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα