fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια

Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια

Τον Πασχάλη Περιστεράκη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια. Μέσα από περίεργες συγκυρίες ξαναμιλήσαμε μέσα στην καραντίνα και βρεθήκαμε στο τελευταίο Athens Bar Show. Ο Πασχάλης είναι ιδιοκτήτης του Parrot’s Beak του βορειότερου cocktail bar της χώρας και ένα από τα καλύτερα που διαθέτουμε.

Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife

Όταν βλέπεις το Parrot’s Break αρχικά νομίζεις ότι βρίσκεται σε κάποια μεγαλούπολη. Κι όμως βρίσκεται στο Διδυμότειχο. Και δεν μένει μόνο στην ατμόσφαιρα και την εμφάνιση. Ο Πασχάλης μαζί με όλη του την ομάδα εκπαιδεύονται και ενημερώνονται συνεχώς, ταξιδεύουν για να λάβουν ερεθίσματα, εξελίσσονται και δεν μένουν ποτέ στάσιμοι. Αν αναρωτιέσαι το γιατί, τότε η απάντηση είναι γιατί έχουν πάθος για αυτό που κάνουν.

Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife

Το Parrot’s Beak συμπληρώνει τα 5 χρόνια ζωής και θα το γιορτάσει με ένα υπέροχο διήμερο πάρτυ. Όπως λένε και οι ίδιοι:
Πριν 5 χρόνια τέτοιες μέρες τα συνεργεία προσπαθούσαν να τελειώσουν, κάποιοι άνοιγαν κούτες με έπιπλα, άλλοι έπλεναν ποτήρια. Όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι. Τα λάθη και οι φωνές, πολλές φωνές, ήταν μέσα στην εξίσωση για να είναι όλα όπως πρέπει, να είναι όλα τέλεια, να είναι όλα όπως τα είχαμε φανταστεί. Τότε λοιπόν το Parrot’s Beak άνοιξε την πόρτα του για να μας υποδεχτεί, εστιάζοντας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ένα φιλικό χώρο, ωραίες γεύσεις, διαφορετική μουσική, καλή εξυπηρέτηση, μα πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους, όχι μόνο εμάς αλλά και εσάς. Γιατί αυτό είναι τα μπαρ. Οι άνθρωποι.
Αυτό είναι το Parrot’s Beak.
Οι άνθρωποί του.
Σας ευχαριστούμε για αυτά τα 5 χρόνια.

Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife

Αυτα τα πέντε χρόνια η ομάδα του Parrot’s Beak θα τα γιορτάσει με ένα διήμερο πάρτυ (21-22 Οκτωβρίου) με guest shifts από έλληνες bartenders αλλά και djs. Οι bartenders που θα βρεθούν πίσω από την μπάρα του υπέροχου και ακρητικού cocktail bar στις 21 Οκτωβρίου είναι η Τίνα Σαρδίς και ο Δημήτρη Καϊταλίδη, ο οποίος επέστρεψε από το Βερολίνο με το βραβείο του νικητή στο Flor de Cana Challenge ενώ στις 22 Οκτωβρίου ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης μαζί με τον Γιάννη Οικονόμου. Επίσης θα κληρωθούν συλλεκτικά t-shirts, ενώ ανεβαστικές μουσικές θα παίζουν djs (Παρασκευή V. Georgantzis και Σάββατο Alex K.) με σκοπό ένα αξέχαστο διήμερο.

Το βορειότερο cocktail bar της χώρας γιορτάζει τα 5 του χρόνια - FlagInLife

Χρόνια πολλά Parrot’s Beak!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα