fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
Το νέο βιβλίο της Madame Ginger: GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ
madame ginger

,

Το νέο βιβλίο της Madame Ginger: GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ

120+ συνταγές και χρήσιμες συμβουλές για ένα μέλλον πράσινο και βιώσιμο

Μετά την επιτυχία του ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ, που μπήκε σε περισσότερες από 15.000 κουζίνες και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο κόσμςο τη μαγειρική στο σπίτι, η Madame Ginger με συνσυγγραφέα την Άννα Χαλικιά επιστρέφουν με το GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ. Το νέο βιβλίο με την υπογραφή της ομάδας του Food Blog madameginger.com* περιέχει plant-based συνταγές με βαθιά γεύση, άλλες που ξυπνάνε μνήμες και άλλες που διηγούνται νέες ιστορίες, εύκολες, με προσιτά υλικά και φυσικά για όλους. Επιπλέον περιλαμβάνει οδηγούς με ρεαλιστικές συμβουλές για να μαγειρεύουμε με έναν φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, αποφεύγοντας τη σπατάλη τροφίμων. Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, το GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ δεν είναι απλώς ένα βιβλίο μαγειρικής, είναι μία αναγκαία συζήτηση.

H Madame Ginger και η Άννα Χαλικιά μέσα από τις σελίδες του GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ μοιράζονται πάνω από 120 πεντανόστιμες αλμυρές και γλυκές συνταγές που απευθύνονται σε όλους, ακόμα και στους πιο άπειρους. Όσπρια και λαδερά της ελληνικής κουζίνας με ένα σύγχρονο twist, χορταστικές σαλάτες, λαχταριστές μακαρονάδες και κάρι, θρεπτικά πρωινά και εύκολα ψωμιά, σπιτικά plant-based τυριά και υγιεινά υποκατάστατα κρέατος από όσπρια και λαχανικά μαγειρεύονται με νέα υλικά και σύγχρονες τεχνικές. Τα γλυκά του βιβλίου, όλα εύκολα και πεντανόστιμα, φέρνουν τη θαλπωρή πίσω στην κουζίνα και γλυκαίνουν δίχως ενοχές τις Κυριακές μας.

Επιπλέον, το βιβλίο περιέχει χρήσιμους οδηγούς με ρεαλιστικές συμβουλές για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής: πώς θα εξοικονομήσουμε φυσικούς πόρους, ενέργεια, νερό και τροφή, πώς θα οργανώσουμε τα ψώνια μας ώστε να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων και τα απορρίμματά μας, αλλά και πώς θα τρεφόμαστε για να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, και είναι διαθέσιμο στο madameginger.com/shop, με προσωπική αφιέρωση από τις συγγραφείς, καθώς και σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

*Το MadameGinger.com είναι ένα online γαστρονομικό περιοδικό αφιερωμένο στο φαγητό, στον urban –με οικολογική συνείδηση– τρόπο ζωής μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Φιλοξενεί εκατοντάδες δοκιμασμένες αλμυρές και γλυκές συνταγές (με video και φωτογραφίες) που σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα την ευκολία, τα προσιτά και σχετικά οικονομικά υλικά, την ευελιξία προσαρμογής τους στις διάφορες κατηγορίες της χορτοφαγικής διατροφής, την αγάπη για τις γνώριμες νοσταλγικές γεύσεις σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία και το δημιουργικό twist, τα διατροφικά οφέλη των τροφών και βέβαια –το σημαντικότερο όλων–τη νοστιμιά.

Εκτός όμως από συνταγές, τα gingerάκια, η κοινότητα των ανθρώπων που ακολουθούν και αγαπούν το Madame Ginger, ενημερώνονται για τον eco τρόπο ζωής μέσα από easy GREEN άρθρα και μαθαίνουν τα καλύτερα spot της πόλης για φαγητό, καφέ και ποτό, μέσα από την εκπομπή Eat Like A Local.

 

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα