fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Mayan μετακόμισε και σας καλεί στα εγκαίνια του νέου του χώρου

credits @mayan

Το Mayan μετακόμισε και σας καλεί στα εγκαίνια του νέου του χώρου

Το αγαπημένο μας Mayan μετεγκαταστάθηκε στην Στοά Πεσμαζόγλου, (είσοδος από Πανεπιστημίου 39) και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εστιατορίου. Το Ιαπωνικό Gin Roku θα είναι εκεί και θα προσφέρει ένα Gin with tonic συνοδεία εδεσμάτων του σεφ και ιδιοκτήτη Σταμάτη Τσίλια. Όποιος επιθυμεί να συνεχίσει τη βραδιά με το Ιαπωνικό Gin Roku, θα έχει ειδική προνομιακή τιμή, ενώ παράλληλα θα υπάρχει συγκεκριμένο μενού (το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα στα social media του εστιατορίου). Η μπάρα του Mayan αποτελεί εμπειρία, διότι φιλοξενεί ακριβώς μπροστά της 10 πολυθρόνες και έτσι ο σεφ δημιουργεί και σερβίρει την ίδια στιγμή μπροστά μας, ενώ στη σκεπαστή αυλή υπάρχουν και τραπέζια.

O μικρός κατάλογος είναι στημένος με βάση την ιαπωνική – περουβιανή κουζίνα και θα αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Χρησιμοποιούνται εγχώρια ψάρια και θαλασσινά όπως λυθρίνια, μπαρμπούνια, γαρίδα γάμπαρη και άλλα, ανάλογα την εποχή, όλα χειροποίητα. Το σούσι του Mayan κινείται και αυτό στα πρότυπα της Nikkei κουζίνας. Ο σεφ έχει δώσει μεγάλη βάση στις σάλτσες και στις μαρμελάδες, αλλά έχει δημιουργήσει ακόμα και το τυρί, το οποίο φτιάχνεται σε κενό αέρος και αποτελεί εμπειρία!

Η λίστα κρασιών περιέχει επιλογές τόσο από τον Ελληνικό όσο και από τον Ισπανικό και Χιλιανό αμπελώνα. Επίσης στον κατάλογο υπάρχουν και κάποια premium ποτά.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103314349

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα