fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το ελληνικό απόσταγμα αποκαλύπεται

Το ελληνικό απόσταγμα αποκαλύπεται

Γνωρίστε μοναδικά και σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, premium ούζα τσικουδιές και αποστάγματα φρούτων από τις ελληνικές ποτοποιίες στο Ωδείο Αθηνών την Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» επιστρέφει για έβδομη φορά στην αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών, στις 29 Ιανουαρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πάνω από 100 προϊόντα, σπάνια παλαιωμένα τσίπουρα, premium ούζα διπλής και τριπλής απόσταξης, δυσεύρετα τσίπουρα μικρών παραγωγών, τσικουδιές, αποστάγματα φρούτων και ηδύποτα από βότανα και άλλες αρωματικές ουσίες της ελληνικής υπαίθρου.

Το ελληνικό απόσταγμα αποκαλύπεται - FlagInLife Το «Ελληνικό Απόσταγμα» αφορά μόνο ελληνικές ποτοποιίες και προβάλλει τα καλύτερα ελληνικά αποστάγματα, ξεδιπλώνοντας τη μοναδικότητά τους,  τη βαθιά τους ιστορία, καθώς και τον τρόπο απόλαυσής τους.

Στη μοναδική αυτή εκδήλωση ο επισκέπτης θα μυηθεί σε δεκάδες εκλεκτές ετικέτες και θα γνωρίσει το έργο των Ελλήνων παραγωγών του χώρου, που συνεχώς βελτιώνουν και ανανεώνουν τα προϊόντα τους, γνωρίζοντας  περίοδο άνθισης και ακμής.

Γαστρονομική έκπληξη αλλά και ιδανικό συνοδευτικό των ελληνικών αποσταγμάτων θα αποτελέσουν οι ευφάνταστες και νόστιμες δημιουργίες επιλεγμένων εστιατορίων και παραγωγών που θα είναι Χορηγοί Γευστικής Απόλαυσης της εκδήλωσης.

Η είσοδος κοστίζει €12. Περιλαμβάνει τον κατάλογο της έκθεσης και το ειδικό αναμνηστικό ποτήρι γευστικής δοκιμής αποσταγμάτων.

Ελληνικό Απόσταγμα

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

13:00 – 20:00

Aίθουσα Φουαγιέ Τεχνών, Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου B’ 17-19, Αθήνα

Πληροφορίες: www.apostagmata.gr

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα