fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
Θωμάς Τουρναβίτης Embrace II: Έκθεση στην The Virgin Mojito gallery

,

Θωμάς Τουρναβίτης Embrace II: Έκθεση στην The Virgin Mojito gallery

Η νέα γκαλερί τέχνης «The Virgin Mojito» ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 19:00 με τα έργα του ταλαντούχου Θωμά Τουρναβίτη.
Η Virgin Mojito Gallery κρυμμένη σε μια πολυσύχναστη στοά στου Ψυρρή, μια από τις πιο κεντρικές και αντισυμβατικές συνοικίες της πόλης, ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της φιλοξενώντας το δεύτερο μέρος της σειράς Embrace II του Θωμά Τουρναβίτη.
Στη σειρά Embrace η ενιαία φορά των αντιθέσεων στο χώρο και η ιδέα της συνεχούς αλλαγής της κίνησης εκφράζονται μέσα από τη χρωματική παλέτα που είναι εκτεθειμένη στο Ελληνικό φως, γεννώντας εφορική αρμονία. Επιλεγμένες τροχιές και σημεία σχηματίζουν πρόσωπα μέσα στο πρόσωπο, τόπους μέσα στο τόπο, στιγμές μέσα στη στιγμή.

Θωμάς Τουρναβίτης Embrace II: Έκθεση στην The Virgin Mojito gallery - FlagInLife Απεικονίζουν τη τραγικότητα των εσωτερικών συγκρούσεων του ατόμου και αποδίδουν την ποικιλία των διακυμάνσεων της συνείδησης του με μορφές που εντυπωσιάζουν. Η σκληρότητα της φιγούρας δεν έχει σχέση με την απωθητική εξέγερση, με συνέπεια η γραφή να μιλάει στα όρια μιας πραγματικότητας στο κόσμο της κίνησης.

Ο Θωμάς Τουρναβίτης έχει κάνει 35 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 133 ομαδικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα του ανήκουν σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές σε Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Παρίσι, Μόναχο, Μονπελιέ, Βιέννη, Πράγα, Μπουσάν, Ζυρίχη, Μπρατισλάβα, Ζάγκρεμπ, Λευκωσία, Αθήνα, Σαράγεβο και αλλού.

The Virgin Mojito Art Gallery
Στοά Πολυκλείτου 7, Ψυρρή, τηλ.: 6972880527

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα