fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
/
Θηλυκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι οι προτάσεις του οίκου CH Carolina Herrera για το Φθινόπωρο 2022
Carolina Herrera

Θηλυκότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα είναι οι προτάσεις του οίκου CH Carolina Herrera για το Φθινόπωρο 2022

Μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από αντιθέσεις, μεταξύ χρωμάτων και prints, μεταξύ βαριών και ελαφρύτερων υφασμάτων υψηλών προδιαγραφών όπως μαλλί και μεταξωτό βελούδο, ακόμη και μεταξύ των όγκων των ενδυμάτων,παρουσιάζει για το Φθινόπωρο 2022 ο οίκος CH Carolina Herrera.

Στην φθινοπωρινή συλλογή, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στην CH Carolina Herrera boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, η χρωματική παλέτα κινείται στους τόνους του μαύρου, του ιβουάρ, του καμηλό και του κόκκινου, που μάλιστα αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπημένα χρώματα της Carolina Herrera. Η νέα συλλογή διαθέτει και ένα αποκλειστικό φλοράλ μοτίβο τυπωμένο σε κρεπ, που περιλαμβάνει γιασεμί και πουά, δύο αναγνωρίσιμασχέδια του διάσημου οίκου μόδας.

Οι τσάντες Initials Insignia και Charro Insignia είναι εκείνες που συνοδεύουν στην ίδια χρωματική παλέτατα looks που απαρτίζουν τη συλλογή, τα οποία συνδυάζονται με δυναμικές μπότες μέχρι το γόνατο ή παπούτσια Mary Jane, πάντα φλατ σε διαφορετικά υφάσματα.

CH Carolina Herrera Athens Boutique
Golden Hall, 1ος όροφος
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 15123

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα