Γεννήθηκα στην Αθήνα με
Ρίζες από τη Μύκονο από τη μεριά της μητέρας μου και οι καταβολές του
πατέρα μου από Κέρκυρα, αλλά ο ίδιος γεννημένος και μεγαλωμένος στον
Πειραιά!
Μετά τα γυμνασιακά χρόνια και αφού τελείωσα το κολλέγιο St George στην
Κηφισιά, μπήκα στο χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας.
Έχω στο ενεργητικό μου 17 χρόνια προϋπηρεσία σε ναυτιλιακές εταιρείες
στον τομέα της κρουαζιέρας, σε θέσεις sales & reservations.
Από το 2009 είμαι στο HR της τράπεζας Πειραιως και τα τελευταία δυο
χρόνια στο Δίκτυο Καταστημάτων σε εξυπηρέτηση πελατών.
Μεγάλο μου πάθος το καλό φαγητό!
Από το 2016 γράφω στο δικό μου blog το – aisthiseon gefseis – άρθρα με
παρουσιάσεις εστιατορίων, boutique hotels, προϊόντων μικρων παραγωγών,
συνταγές από chef και δικές μου καθως αγαπώ πολύ και τη μαγειρικη.
Έχω ασχοληθεί και με τη διοργάνωση εκδρομών γαστρονομικού περιεχομένου
σε συνδυασμό με επισκέψεις σε οινοποιεία.
Παράλληλα έχω κάνει κάποια σεμινάρια οινογνωσίας και έχω στο
βιογραφικό μου ένα μαγικό ταξίδι στο Bordeaux, όπου επισκεφθήκαμε τα
τα μεγαλύτερα οινοποιεία, το Μαη του 2018.
Λατρεύω το καλό φαγητό, τα ταξίδια, τις συνευρέσεις με φίλους γύρω από
ένα τραπέζι και να μαγειρεύω για τους αγαπημένους μου!
Με το flag ανοίγουν νέοι ορίζοντες στο μαγικό κόσμο της γεύσης!