Από τις καλύτερς επιλογές για ψαροφαγία της πόλης, κρατά σταθερά τον πήχη ψηλά. Ο σεφ Δημήτρης Αγόρατζης δημιουργεί μια φίνα δημιουργική κουζίνα με θαλασσινό πρόσημο. Εξαιρετική σχάρα,μοντέρνες ιδέες και νέες προτάσεις για κλασικά πιάτα, πολύ καλή κάβα και άψογο σέρβις.
Γλυκάνισος
Μεγ. Αλεξάνδρου 46, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Όλο το χρόνο καθημερινά, μεσημέρι-βράδυ
Είδος κουζίνας: Ψάρι - Θαλασσινά
Chef: Δημήτρης Αγόρατζης
Διακρίσεις: Top Notch (Αθηνόραμα)
Τιμή: 18€
- 22€
Υπηρεσίες - Παροχές
Κλιματισμός
Σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω