fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Πίνουμε cocktail με Mataroa gin στην υγειά των Θαλασσών!

Πίνουμε cocktail με Mataroa gin στην υγειά των Θαλασσών!

Για μια εβδομάδα, που ξεκινάει από σήμερα, εννέα bar από όλη την Ελλάδα σερβίρουν ένα signature Mataroa gin cocktail και συμβάλουν στην περιβαλλοντική προστασία των Θαλασσών.

 

Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα Ωκεανών (8 Ιουνίου), το γνωστό Ελληνικό gin Mataroa εμπνεύστηκε μια εξαιρετική ενέργεια, που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε ότι αφορά τη ρύπανση των θαλασσών και να στηρίξει την περιβαλλοντική οργάνωση Ghost Diving Greece, που εργάζεται γι’ αυτό τον σκοπό.
Όπως μας είπε η Νόπη Ρωμανίδου, Sales & Marketing Director του Mataroa gin, “Στα 1800, ένα μπουκάλι στο βυθό της θάλασσας ήταν ένα εύρημα δυνητικά ρομαντικό. Σήμερα είναι ανησυχητικό, και δυστυχώς, δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των θαλασσών”.

Αυτό ακριβώς, συμπλήρωσε ο Νίκος Βαρδάκας, συντονιστής της Ghost Diving Greece, “Το θαλάσσιο περιβάλλον βάλλεται όσο ποτέ άλλοτε. Το μπουκάλι της εκστρατείας μεταφέρει μήνυμα αγωνίας από τα βάθη της θάλασσας για τις καταστροφικές συνέπειες της ανθρώπινης δραστηριότητας στο οικοσύστημα”.

Πίνουμε cocktail με Mataroa gin στην υγειά των Θαλασσών! - FlagInLife

Με σύνθημα λοιπόν το “message in a bottle” η Ghost Diving Greece πραγματοποιεί την εκστρατεία της για την προστασία των θαλασσών και το Mataroa gin πάλι με ένα μπουκάλι που λειτουργεί για την δημιουργία νόστιμων cocktails συμπράττει σε αυτή την προσπάθεια.

Για την υλοποίηση του project συμμετέχουν και συμβάλλουν με τον τρόπο τους εννιά bar από όλη την Ελλάδα: Ο Θερμαικός και το Cottage από τη Θεσσαλονίκη, το 115 από την Καβάλα, το The Dalliance house και ο Μπλε Παπαγάλος από την Αθήνα, το Belair από την Κομοτηνή, το Coup από την Αριδαία, το Factory από τη Φλώρινα και το Bittersweet από τα Τρίκαλα.

Όλα αυτά τα bar από τις 8 έως τις 15 Ιουνίου θα σερβίρουν ένα δροσερό singnature cocktail με Mataroa gin. To Mataroa gin για κάθε ένα από αυτά τα cocktail θα κάνει δωρεά ένα ευρώ στην Ghost Diving Greece.

Ας βοηθήσουμε λοιπόν κι εμείς πίνοντας σε κάποιο από αυτά τα bar ένα cocktail στην υγειά των θαλασσών!

Περισσότερα