fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Ο Cortese Caffè γιόρτασε τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, σε μια λαμπερή εκδήλωση για φίλους και συνεργάτες

Ο Cortese Caffè γιόρτασε τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, σε μια λαμπερή εκδήλωση για φίλους και συνεργάτες

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στον καταπράσινο κήπο του Electra Palace, στην Πλάκα, ο Cortese Caffè γιόρτασε την πρώτη του επιτυχημένη, δεκαετία στην ελληνική αγορά.

Ο Cortese Caffè έφτασε στην ελληνική αγορά και εντάχθηκε δυναμικά στο πορτφόλιο της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ το 2012. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατέκτησε τη φήμη που του ταιριάζει. Ο καφές που καβουρδίζεται στη μικρή ιταλική πόλη της Πάντοβα, προσαρμόστηκε στις υψηλές απαιτήσεις του ελληνικού κοινού και του προσέφερε ένα υπέροχο, υψηλής ποιότητας γευστικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ δήλωσε σχετικά: Ο Cortese είναι ένα brand που μεγάλωσε και αναπτύχθηκε στην οικογένεια της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και έφτασε σήμερα να γιορτάζει τα 10 του χρόνια στην ελληνική αγορά, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Ο Cortese συμπληρώνει επάξια την προϊοντική μας παλέτα δίνοντας μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας μια ολοκληρωμένη πρόταση για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7). Όπως με όλα μας τα προϊόντα έτσι και σε αυτό, επενδύουμε στη διαρκή εξέλιξη του, άλλωστε στόχος μας είναι να γιορτάσουμε παρέα και τα επόμενα δέκα, και ακόμα περισσότερα, χρόνια, επιτυχημένης πορείας.” 

10 ΧΡΟΝΙΑ CORTESE
10 ΧΡΟΝΙΑ CORTESE

Η ιστορία του ξεκινά την εποχή που ο καφές ήταν φάρμακο και πινόταν σχεδόν κρυφά στα φαρμακεία της Ιταλίας – τους προπομπούς των σημερινών καφέ. Σύμφωνα με έναν αστικό μύθο, Cortese, που στα ιταλικά σημαίνει ευγενής, ήταν το παρατσούκλι του εμπνευστή του χαρμανιού του. Ένας νεαρός φοιτητής της Ιατρικής, αριστοκρατικής καταγωγής, που λάτρεψε τον καφέ όσο τίποτα και προτίμησε να ακολουθήσει την καρδιά του. Με τις γνώσεις του στη χημεία τελειοποίησε το χαρμάνι του. Το μυστικό της επιτυχίας του κρυβόταν στο γεγονός ότι καβούρδιζε ξεχωριστά τις ποικιλίες καφέ και μετά έκανε την ανάμειξη τους, φτιάχνοντας το χαρμάνι. Με αυτό τον τρόπο πέτυχε ένα άρωμα με υπαινιγμούς από σοκολάτα και ξηρούς καρπούς  που εκφράζουν την ευγενή καταγωγή των σπόρων του καφέ, καθώς και την προσοχή και την ακρίβεια με την οποία παρασκευάστηκε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του Cortese και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά, signature cocktails με βασικό συστατικό, φυσικά, τον καφέ, καθώς επίσης να θαυμάσουν και τη νέα ανανεωμένη ταυτότητα του Brand που δέσποζε στο χώρο.

Την αγαπημένη γεύση του Cortese Caffè μπορείτε να απολαύσετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα café & bar ανά τη χώρα.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα