fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος elit Martini Master;
elit Martini Masters 22 Competition

,

Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος elit Martini Master;

Elit Martini Masters … O διαγωνισμός που δημιουργεί τάσεις, επιμορφώνει και γίνεται σημαία της κοινωνικής υπευθυνότητας, επιστρέφει με δυνατό sustainable μήνυμα και προσκαλεί τους επαγγελματίες bartenders από 13 χώρες να εμπνευστούν ένα martini “new age”, με οικολογική… ενσυναίσθηση και ένα μοναδικό βραβείο για τον μεγάλο νικητή.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, ο διεθνής διαγωνισμός της πολυβραβευμένης elit ultra luxury vodka  δηλώνει παρών με νέο τίτλο, ανανεωμένος, περισσότερο επίκαιρος και με σαφές ηχηρό μήνυμα προάσπισης της βιωσιμότητας και της ποικιλομορφίας. Στο συναρπαστικό ταξίδι που μόλις αρχίζει, το εισιτήριο είναι η βιωσιμότητα , η δημιουργικότητα και ο επαναπροσδιορισμός του θρυλικού cocktail Martini. 

Πώς συμμετέχεις; Κάνε την εγγραφή σου από τις 13 Ιουνίου 2022 μέχρι τις 4 Ιουλίου 2022 μπαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Αν είσαι bartender και θέλεις να γίνεις μέρος του elit Martini Masters και να εμπνευστείς από τη vodka που ανακηρύχθηκε δέκα φορές η καλύτερη με το πλατινένιο βραβείο από τα BTI awards, να δουλέψεις με ένα cocktail αναφοράς όπως το Martini και να μυηθείς στην πολύτιμη φιλοσοφία της βιώσιμης ανάπτυξης, η στιγμή να δηλώσεις τη συμμετοχή σου είναι τώρα!

Τι πρέπει να γνωρίζεις;
Τα πέντε βήματα-κλειδιά που πρέπει να ακολουθήσεις για τη δημιουργία ενός sustainable Martini νέας εποχής είναι οι τάσεις, η τεχνική, η γεύση, η θερμοκρασία και η πρωτοτυπία. 

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι επαγγελματίες bartenders από 13 χώρες, στις οποίες θα πραγματοποιηθεί τοπικά και ο πρώτος γύρος των προκριματικών. Όλες οι συνταγές των υποψηφίων θα αξιολογηθούν με βασικούς άξονες τη βιωσιμότητα, την  παρουσίαση και την αρτιότητα. Ο νικητής από κάθε χώρα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το αναδομημένο και βιώσιμο twist του σύγχρονου μυθικού Martini στο διεθνή τελικό, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2022.

Ποιο είναι το έπαθλο του νικητή;
Ο νικητής του διαγωνισμού, πέρα από την επιβράβευση με το διεθνή τίτλο του elit Martini Master, θα κερδίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, αυτή της Formula, έχοντας πρόσβαση σε τρεις αγώνες Formula E μέσα στην αγωνιστική περίοδο του 2023, και δεν τελειώνει εδώ, γιατί επιπλέον θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το βραβευμένο cocktail του στις εκδηλώσεις της elit, που θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα των αγώνων.

Formula και elit
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω συνεργασία δεν είναι καθόλου τυχαία, μια και η φιλοσοφία και το όραμά τους τέμνονται σε πολλά σημεία. Η Formula E προωθεί τη μετάβαση σε ένα μέλλον ηλεκτροκίνησης και η elit διαδίδει το ίδιο μήνυμα εκτός του αγωνιστικού χώρου.

O Damian McKinney, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Stoli, δήλωσε:
“Το Martini είναι ένα εμβληματικό cocktail και η επαναδημιουργία του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για να κάνουμε αυτή την πρόκληση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, διευρύνουμε τα όρια της παρασκευής cocktail και ζητάμε από τους bartenders να επιδείξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις επιδόσεις τους, εξελίσσοντας αυτή την κλασική συνταγή, δίνοντας ένα sustainable twist”.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα