fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Kowalski
kowalski bar

@Kowalski

Kowalski

Η ρέστο-μπαρ σκηνή της Αθήνας εμπλουτίζεται ολοένα και με πιο εντυπωσιακά μαγαζιά. Με το που διασχίζεις την Ακαδημίας, στο ύψος της Βουκουρεστίου, η ματιά σου σταματάει στα εκατοντάδες φωτάκια που φωτίζουν ολόγυρα το Kowalski bar. Παραμυθένιο σκηνικό με αύρα άλλης εποχής. Comfort, πολυτελές και αισθησιακό, αποτελεί ένα από τους πιο όμορφους και ζεστούς χώρους μπαρ ρεστοράν στη καρδία της Αθήνας.

Ο Kowalski, ο αξιολάτρευτος φτερωτός animated ήρωας από τη πετυχημένης ταινία «Οι πιγκουίνοι της Μαγαδασκάρης»έδωσε το όνομα του σ’αυτό το ατμοσφαιρικό μπαρ στην οδό Ακαδημίας, που ξυπνά όλες τις αισθήσεις όλες τις ώρες. Εδώ η ατμόσφαιρα μυρίζει γιορτή και σ’ αυτό συνηγορούν όλα. Η θεατράλε διακόσμηση του Αλέξη Πετράκη, οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, οι δερμάτινοι καναπέδες, οι χρυσοποικιλτές λεπτομέρειες, η εστέτ art deco μπάρα μεσοπολέμου, ο διακριτικός φωτισμός, οι εντυπωσιακές απλίκες, οι καθρέφτες. Φυσικά ο περίτεχνος πίνακας του animated ήρωα Kowalski που σε υποδέχεται με το κουστούμι του, από το πρωί για καφέ, φοβερά brunch και απογευματινό after hour drinks. Η συνέχεια το βράδυ που μαζί με όλα αυτά διεγείρουν τη παραμυθένια ατμόσφαιρα ακόμα περισσότεροπου μοιάζει λες βγαλμένη από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Το concept συμπληρώνουν βραδιές με γνωστούς DJ και μοδάτες μουσικές.

Το μενού επιμελήθηκε η Μαντόνα Νέλου και εστιάζει στην Ελλάδα με μεσογειακές νότες, μοδάτα πιάτα και ταξιδιάρικες πινελιές. Τα signature cocktails που είναι επιμέλεια του Κωνσταντίνου Κότσου, που είναι και ο operational manager,δίνουν ένα σαφές στίγμα, με μυρωδικά και βότανα της Μεσογείου δουλεμένα σε ένα κοσμοπολίτικο στιλ,με shaker σε σχήμα πιγκουίνου. Δοκιμάσαμε ευφάνταστες μπρουσκέτες με καπνιστό σολομό, γκουακαμόλε και ξύσμα εσπεριδοειδών, γαρίδες tempura με λευκό ταραμά και γλυκόξινη σάλτσα,νόστιμο και ζουμερό burger με black angus.

Ακαδημίας 18, Αθήνα, τηλ: 2103630030.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα