fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Hyatt Regency Thessaloniki & Estrella Brunch Events, continue

Hyatt Regency Thessaloniki & Estrella Brunch Events, continue

Τα ξεχωριστά γαστρονομικά brunch ταξίδια του Hyatt Regency και του εστιατορίου Estrella συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Η εξαιρετική συνεργασία του κορυφαίου city resort της Βορείου Ελλάδας , αλλά και πρωτοπόρου στο κομμάτι του brunch, Hyatt Regency, και των ανατρεπτικών και σε διαρκή δημιουργική αναζήτηση ανθρώπων του δημοφιλούς Estrella δημιουργήσαν μια επιτυχημένη σειρά από μηνιαία brunch events στους θεματικούς χώρους του Hyatt. Το πολύ επιτυχημένο εναρκτήριο event είχε για καλεσμένους τους Nomads & Sauvage που παρουσίασαν σε συνεργασία με την ομάδα του Executive chef του ξενοδοχείου, Απόστολου Αλτάνη, μια κουζίνα βασισμένη σε μνήμες και παραδόσεις της Μακεδονίας, με μαγειρικές σε ανοιχτές φωτιές και παραδοσιακά σκευή και πρώτες υλες απευθείας από τα βάθη της Μακεδονίτικης Γης. Στο πλάι τους παραδοσιακοί live ηχοι από τους Banda Etopica, μια μπάντα του δρόμου, δημιουργήσαν μια ethnic ατμόσφαιρα με βαλκανικούς ήχους και επιρροές.

Στον δεύτερο γαστρονομικό σταθμό της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας του Hyatt Regency Thessaloniki με την ομάδα των Estrella και Surfer Maya, την Κυριακή 19 Μαρτίου είχαμε την χαρά να δοκιμάσουμε απευθείας από το  Λονδίνο τους Max Maclean & Ed Tejada. Το δίδυμο των σεφ του εστιατορίου Catalyst Roasters. Μαζί με την ομάδα του Estrella και αυτήν του Ηyatt Thessaloniki, υπό τις οδηγίες του Απόστολου Αλτάνη παρουσίασαν ένα αυθεντικό English Sunday Roast, με σιγοψημένα pork ribs με gravy,  ένα καπνιστό αρνάκι με δροσερή σάλτσα μέντας και english puddings. Ο Αλέξανδρος Γκίκας του Catalyst παρουσιασε ένα speciality coffee από το δικό τους roastery, ενώ στις μουσικές επιλογες ήταν ο γνωστός DJ Στέφανος Τσιτσόπουλος. Σε ένα κατάμεστο Hyatt, πλήθος κόσμου απόλαυσε τις βρετανικού χαρακτήρα δημιουργίες κάτω από έναν δυνατό χειμωνιάτικο ήλιο γεμίζοντάς την βεράντα αλλά και τους εσωτερικούς χώρους όπου είχε στηθεί ένας μεγάλος μπουφές με ελληνικό χαρακτήρα και πιάτα με διεθνείς αναφορές, από την από την ομάδα του Απόστολου Αλτάνη.

Hyatt Regency Thessaloniki & Estrella Brunch Events, continue - FlagInLife

Τα γαστρονομικά αυτά ταξίδια συνεχίζονται με το 3ο κατά σειρά event στις 30 Απρίλιου, με θέμα Asian & 60s Hong Kong Magic και guest chef τον γνωστό Ελληνοβρεταννό Nick Molyviatis, head chef του Wun’s Tea Room & Cocktails στο Λονδίνο και (ex Head chef στο Kiln / Soho), καλύτερο Thai Grill Restaurant στο Λονδίνο για το 2018.

Το μενού εκείνη την Κυριακή θα περιλαμβάνει πιάτα  από την Ινδονήσια το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη. Ρολά γαρίδας, βιετναμέζικο κοτόπουλο με πιπέρι, γλυκόξινα λαχανικά και θαλασσινά, και η σήμα κατατεθέν πάπια, θα συνδυαστούν με τα κοκτέιλ του Wun, ενός restaurant-bar με έντονες επιρροές από την δεκαετία του εξήντα.

Ο resident DJ Κωστής Ζαρλατούδης (Cavo Tagoo Mykonos) θα πλαισιώσει το event με Disco και Afro latin ήχους.

Στις 28 /5 έρχεται η σειρά της Ιταλίας να μπει στο κάδρο του γαστρονομικού χάρτη των Hyatt & Estrella Brunch Events.

Italians do it better, είναι o τίτλος του event.

Guest chef ο Θοδωρής Παπανικολάου, το τρομερό παιδί της ελληνικής γαστρονομίας,  θα ετοιμάσει ένα ιδιότυπο Ιταλικό  πρωινό και γεύμα με άξονες την υψηλή τεχνική και τα άριστα υλικά.

Τις δημιουργίες του Θοδωρή Παπανικολάου θα συνοδεύσουν κοκτέιλ με ιταλική αύρα από τα χέρια ενός ακόμη τρομερού παιδιού .Του European winner for crafting a superb sustainable cocktail, Δημήτρη Καιταλίδη.

DJ θα είναι ο Κωστής Ζαρλατούδης (Cavo Tagoo Mykonos, Domes of Elounda).

Το 5ο event στις 18/6  θα έχει χρώμα Αμερικής.

Αμερικάνικο BBQ με Guest Chef τον Βασίλη Σπόρο, ιδιοκτήτη και chef του Po’ Boys

Συνταγές από διάφορες πολιτείες της Αμερικής. Ένα αυθεντικό μενού με original smash burgers, pancakes, breakfast tacos (Sonora London), fried chicken απο την Νεα Ορλεάνη, amazing steakς, fries & more.

 Η ατμόσφαιρα θα γεμίσει με Soul, Jazz, Motown and Bossa Nova ήχους, πριν φθάσει ή στιγμή του αποχαιρετισμού για την σαιζόν με ένα δυνατό closing party, βάζοντας προσωρινούς τίτλους τέλους σε ένα πολύ επιτυχημένο series of events που σκοπό έχει να ενώσει τις κουζίνες του κόσμου μέσα από ποικίλά γαστρονομικά concepts, ανοιχτά όχι μόνο στο κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο Ηyatt Regency Thessloniki Brunch Series.

Hyatt Regency Thessaloniki & Estrella Brunch Events, continue - FlagInLife

Hyatt Regency Thessaloniki. 13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαιάς.

Τηλέφωνο: +30 2310 401100

www.thessaloniki.regency.hyatt.com

Ώρες: 13.00μμ-17.00μμ

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα