fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Έφτασε η νέα super premium σειρά από το Jack Daniel’s
Jack Daniel's_New Launche

Έφτασε η νέα super premium σειρά από το Jack Daniel’s

Τις δύο πρώτες μόνιμες εκφράσεις της νέας σειρά Bonded της οικογένειας Jack Daniel’s μας γνωστοποίησε η Jack Daniel’s Greece. Το θρυλικό αποστακτήριο μας παρουσιάζει το Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey και το Jack Daniel’s Triple Mash Blended Straight Whiskey, τα οποία αποτελούν φόρο τιμής στην αριστεία παραγωγής whiskey. Τα δυο νέα αυτά προιόντα της σειράς Bonded είναι Bottled-in-Bond whiskey στους 50 αλκοολικούς βαθμούς, με συσκευασία εμπνευσμένη από το αρχικό design μπουκαλιού Jack Daniel’s Tennessee Whiskey του 1895.

Όπως προβλέπεται από τους κανόνες του Bottled in Bond Act (1897), ένα bonded whiskey πρέπει να πληρεί κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, όπως να αποστάζεται από ένα μόνο αποστακτήριο κατά τη διάρκεια μιας μόνο σεζόν απόσταξης, να ωριμάζει σε μια σφραγισμένη αποθήκη που ελέγχεται κρατικά για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και να εμφιαλώνεται στους 50 αλκοολικούς βαθμούς.

Ο Chris Fletcher, Jack Daniel’s Master Distiller, δήλωσε πως: «Το αποστακτήριο Jack Daniel παρασκευάζει εξαιρετικό Aμερικανικό ουίσκι με τα υψηλότερα πρότυπα για γενιές, πριν και μετά το Bottled in Bond Act, που χρονολογείται από την εποχή του ίδιου του Mr. Jack. Τa Jack Daniel’s Bonded και Triple Mash είναι ένα νεύμα στην κληρονομιά μας με μια νότα καινοτομίας και δεξιοτεχνίας. Αυτά τα ουίσκι είναι μια ακόμα ευκαιρία τόσο για τους φίλους μας όσο και για τους νέους στον κόσμο των ποτών να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν όλα όσα έχει να προσφέρει το Jack Daniel’s.»

Λίγα λόγια για τα νέα λανσαρίσματα

Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey
Το Jack Daniel’s Bonded είναι η διαχρονική συνταγή του Jack με 80% καλαμπόκι, 12% βυνοποιημένο κριθάρι και 8% σίκαλη. Τα βαρέλια που χρησιμοποιούνται επιλέγονται ένα-ένα με το χέρι για τα μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, όπως το βαθύτερο χρώμα, γεύση και άρωμα που προσδίδουν έναν πιο σκούρο, πλούσιο και πιο δρύινο χαρακτήρα στο Jack Daniel’s Bonded. Πρόκειται, επομένως, για ένα τολμηρό Tennessee Whiskey στους 50 αλκοολικούς βαθμούς με πολυεπίπεδες νότες καραμέλας, οξιάς και μπαχαρικών που δίνουν τη θέση τους σε μία ευχάριστα παρατεταμένη επίγευση.

Jack Daniel’s Triple Mash Blended Straight Whiskey
Το Jack Daniel’s Triple Mash είναι ένα blend από τρία straight Bottled -in – bond ουίσκι, με 60% Jack Daniel’s Tennessee Rye, 20% Jack Daniel’s Tennessee Whiskey και 20% Jack Daniel’s American Malt. Κάθε έκφραση αποστάζεται στο Lynchburg, Tennessee, την ίδια περίοδο απόσταξης, παλαιώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Bottled in Bond Act, στη συνέχεια αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στους 50 αλκοολικούς βαθμούς. Είναι ένα αξιόλογο ουίσκι που μπορεί να κατασκευαστεί μόνο από ένα πλήρες αποστακτήριο όπως αυτό του Jack Daniel’s. Το Jack Daniel’s Triple Mash γευστικά έχει ευχάριστες νότες μελιού, βύνης και βελανιδιάς που οδηγούν σε μια μακρά και στρογγυλεμένη επίγευση.

 

Τα Jack Daniel’s Bonded και Triple Mash θα κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά από την Coca-Cola 3E τον Οκτώβρη, και θα είναι διαθέσιμα σε μπουκάλια των 700mL.

Facebook:
Jack Daniel’s

Instagram:
@jackdaniels_greece

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα