Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος υποδέχεται την Κρίστυ Καραγεώργου στην κουζίνα του SENSE για μια βραδιά, στις 29 Μαρτίου.
Το SENSE, του AthensWas Hotel, σας προσκαλεί σε ένα ακόμη γαστρονομικό ταξίδι με ένα ξεχωριστό μενού γευσιγνωσίας. Γευστικός προορισμός είναι τα Επτάνησα και συγκεκριμένα η Ζάκυνθος, όπου η φιλοξενούμενη σεφ Κρίστυ Καραγεώργoυ διατηρεί το εστιατόριο Προσήλιο.
Η καριέρα της Κρίστυς Καραγεώργου ξεκίνησε το 2004 όταν μπήκε στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Γαλαξίδι. Έπειτα κατέχοντας επιτελικές θέσεις απέκτησε θεωρητική και εμπειρική γνώση σε θέματα γαστρονομίας και αντίληψης ως προς τον τομέα του φαγητού. Το 2016 δημιούργησε με το Γιώργο Καμπίτση το πλέον πολυβραβευμένο εστιατόριο Προσήλιο, στην καρδιά της Χώρας της Ζακύνθου. Εκεί μέσα από το πρίσμα εντοπιότητας των υλικών, της ποιότητας και των κανόνων που οριοθετεί η ελληνική κουζίνα, διαμόρφωσε τη φιλοσοφία και την πορεία του εστιατορίου της.
Κοινός μαγειρικός παρονομαστής με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, είναι η αγάπη για την ελληνική κουζίνα όπως και η μνήμες μας μιας και η σεφ πιστεύει ότι η μνήμη σηματοδοτεί το φαγητό της και όχι οι συνταγές. Οι επισκέπτες του event στις 29 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι πιάτα που η σεφ θα παρουσιάσει το καλοκαίρι στο Προσήλιο, χρησιμοποιώντας πάντοτε επιλεγμένα τοπικά υλικά.
Τιμή μενού: 80 ευρώ το άτομο
Ωράριο: 18:30 – 00:00
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
Irini Lamce, Restaurant Manager
T: +30 210 9200240
Ε: [email protected]
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, 11742 Αθήνα