fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Μαριέλλα Σαββίδου: «Μπαρ για μένα είναι ένας κόσμος χαλάρωσης, φιλικότητας και ανταλλαγών»

Μαριέλλα Σαββίδου: «Μπαρ για μένα είναι ένας κόσμος χαλάρωσης, φιλικότητας και ανταλλαγών»

Η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου μιλάει στο FLAG λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Fuzz για να παρουσιάσει τα Flag Bar Awards, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Η Μαριέλλα Σαββίδου δεν διακρίνεται μόνο για το ταλέντο της ως ηθοποιός, αυτό άλλωστε είναι αυταπόδεικτο από τις συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μία καλλιτέχνις που διακρίνεται για τον χαρακτήρα της, τον ουσιαστικό δημόσιο λόγο που εκφέρει για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, αλλά και το χιούμορ της που τσακίζει κόκκαλα.

Το τελευταίο μαζί με τις δεξιότητές της στην παρουσίαση θα ξεδιπλωθεί την προσεχή Δευτέρα στην τελετή απονομής των Flag Bar Awards, κατά την οποία θα βραβευτούν τα καλύτερα μπαρ από όλη την Ελλάδα, κατόπιν αξιολόγησης από τα εξειδικευμένα μέλη της κριτικής επιτροπής του FLAG.

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του FUZZ, είχαμε μία σύντομη συζήτηση μαζί της για την δημιουργική φάση που βρίσκεται αυτήν την περίοδο επαγγελματικά, αλλά και τη σχέση της με τον χώρο της εστίασης.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε; 
Βρίσκομαι σε μια δημιουργική και συνάμα ήρεμη περίοδο της ζωής μου.

Είμαστε λίγες ημέρες πριν τα Flag Bar Awards. Πώς νιώθεις που θα βρεθείς στην σκηνή του Fuzz ως παρουσιάστρια της βραδιάς; 
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω αυτή την γιορτή του κόσμου των μπαρ που έχει εξελιχθεί με φοβερό ρυθμό στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχει βάλει την χώρα στον παγκόσμιο χάρτη του Mixology και του Bartending.

Τηλεοπτικά πού σε βρίσκουμε;
Στην κωμική σειρά «Ποιός Παπαδόπουλος» στον ANT1. Είναι μια σειρά που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και περνάμε πολύ όμορφα σε όλα τα επίπεδα.

Έχεις μία σπουδαία καριέρα στο σινεμά εντός και εκτός συνόρων. Αναφέρω μόνο τα τελευταία. Η ταινία του Πάνου Κούτρα Dodo στην οποία πρωταγωνιστείς έκανε μεγάλη καριέρα στη Γαλλία. Έπαιξες και στην ταινία «On sourit pour la photo». Αλήθεια αυτή θα τη δούμε στην Ελλάδα;
Η γαλλική ταινία «On sourit pour la photo» του François Uzan, γυρίστηκε πριν το Dodo. Πέρασα casting με τον σκηνοθέτη και με πήρε για τον ρολο της Φένιας, της ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου, η οποία είναι ικανή να σπάσει τα νεύρα και στον πιο υπομονετικό άνθρωπο. Δυστυχώς δεν έγινε διανομή στην Ελλάδα. Στο Dodo του Πάνου Κούτρα παίζω τον ρόλο της Κάτιας της wedding-planner που με την άφιξη του Dodo στο κτήμα όπου ετοιμάζει γάμο, ζει το δικό της δράμα.

Πάμε λίγο στα των μπαρ. Τι είναι μπαρ για σένα;
Μπαρ για μένα είναι ένας κόσμος χαλάρωσης, φιλικότητας και ανταλλαγών.

Αν δεν κάνω λάθος έχεις και μία οικογενειακή σχέση με τον ευρύτερο χώρο της εστίασης. 
Ναι έχουμε μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την ολοκληρωμένη εμπειρία του φαγητού και του ποτού από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό; 
Το passion fruit Mojito.

Τι αναζητάς από μία έξοδο; 
Να χαλαρώσω, να περάσω όμορφα, να συνομιλήσω με ωραίο κόσμο.

Θα μας αποκαλύψεις κάτι για την ημέρα των βραβείων; 
Θα έχουμε σημαντικούς καλεσμένους από τον χώρο της εστίασης, του αλκοόλ αλλά και του θεάματος, αλλά ως προς τα αποτελέσματα… παραμένουν ακόμα μυστικά.

Και τι επαγγελματικά πλάνα έχεις μετά τα βραβεία; 
Συζητάω κάποια πράγματα που δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα.

*Για να παρακολουθείτε τα νέα της Μαριέλλας κι όσα γίνουν στα Flag Bar Awards, ακολουθήστε την, εδώ.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα