Το brunch του ΜοοCasa στο Νέο Ηράκλειο αποτελεί εδώ και καιρό μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην πόλη. Με το νέο μενού που εξακολουθεί να περιλαμβάνει την πιο γευστική Egg Experience της Αθήνας, comfort πιάτα αλλά και το διάσημο Steak & Lobster να παραμένει πάντα στο προσκήνιο, το MooCasa έχει καθιερώσει τη δική του brunch εκδοχή.

Η μέρα ξεκινά με δημιουργίες που τιμούν το πιο αγαπημένο υλικό του πρωινού: το αυγό. Από αυθεντικά benedict με καπνιστό σολομό σε τραγανή βάφλα και αφράτες ομελέτες, μέχρι panko eggs με τραγανό bacon Wagyu, ο κατάλογος του Egg Experience του MooCasa μετατρέπει την απλότητα σε απόλαυση. Στο ίδιο τραπέζι, οι πιο πληθωρικές γεύσεις από τη στεριά και τη θάλασσα παίρνουν τη σκυτάλη: lobster rolls αλλά και burger, lobster Mac & Cheese αλλά και στρείδια Fine de Claire, συνθέτουν ένα μενού με πλούσιες γεύσεις, ποιότητα, ισορροπία και φινέτσα.

Steak & Lobster
Το signature “Steak & Lobster” πιάτο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εμπειρία. Η συνάντηση εκλεκτών βοδινών κοπών με αστακό παραμένει το πιάτο–σύμβολο του MooCasa, που ενώνει τη θάλασσα και τη στεριά σε έναν ξεχωριστό συνδυασμό. Αυτό είναι εξάλλου και το σήμα κατατεθέν του MooCasa: premium βοδινές κοπές με αστακό σε ένα πλατό, που σερβίρεται με τηγανητές πατάτες για 2 ή και 4 άτομα. Η κοπή που επιλέγεται για το πιάτο είναι το Flatiron steak, ενώ ο αστακός προέρχεται από τη Jamaica.
Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμιστεί το steak, επιλέγοντας ακόμη πιο premium κοπές από τη μεγάλη
γκάμα βοδινών που σερβίρει το MooCasa, και να επιλεγεί ο αστακός, ο οποίος μπορεί να είναι είτε μπλε από την Βρετάνη είτε ελληνικός ή ακόμη και κολοχτύπα, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα. Η μαγειρική ομάδα του
εστιατορίου δίνει μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες των ψησιμάτων, τόσο στα κρέατα όσο και στα θαλασσινά, με στόχο την απόλυτη ακρίβεια και κυρίως την εξασφάλιση της γεύσης.

Στο κλείσιμο του πιο χαλαρού γεύματος της εβδομάδας, οι προτάσεις για γλυκό είναι δελεαστικές. Περιλαμβάνουν κάποιες κλασικές επιλογές για πρωινό όπως η τραγανή βάφλα με μπανάνα και παγωτό ή το καραμελωμένο τσουρέκι, και φυσικά όλα τα επιδόρπια του καταλόγου, όπως το διάσημο τιραμισού και την signature εκδοχή του cheesecake του MooCasa.
Στο ωραίο περιβάλλον του εστιατορίου, με την πάντα ζεστή εξυπηρέτηση, η εμπειρία συμπληρώνεται με αρωματικό καφέ από το επιλεγμένο χαρμάνι του, signature cocktails που έχουν σχεδιαστεί για να συνοδεύουν ιδανικά κάθε πιάτο, καθώς και με μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

To brunch προσφέρεται κάθε Κυριακή 11:00-19:00
MooCasa Steak & Lobster
Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ν. Ηράκλειο
Κρατήσεις: Τηλ. 210 2750006