fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη

#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη

Όλα όσα αξίζουν να σε σηκώσουν από τον καναπέ.

Θέατρο, μουσική, φεστιβάλ, εκδηλώσεις. Βγήκαμε, δοκιμάσαμε, συζητήσαμε, ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε όλα όσα ξεχωρίσαμε και αξίζει να εντάξεις στο πρόγραμμά σου. Μην κάθεσαι σπίτι λοιπόν, #ΒγεςΕπιτέλους.

Τα SOS την εβδομάδα 15-21 Μαΐου

#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη - FlagInLife

Beat the Barriers Festival στην Τεχνόπολη
Τι γίνεται όταν ένα ανάπηρο άτομο θέλει να πάει σε μία hip hop συναυλία; Δύσκολη πρόσβαση, μη προσβάσιμοι χώροι, μη προσβάσιμο περιεχόμενο. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το Beat the Barriers Festival. Το Αthens City Festival του Δήμου Αθηναίων και οι Cool Crips παρουσιάζουν το 1ο Προσβάσιμο Hip Hop Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 19 Μαΐου και θα ελαχιστοποιεί τα εμπόδια προσφέροντας ανεμπόδιστη πρόσβαση σε όλα, όλες και όλους. Συγκεκριμένα θα υπάρχουν: Υπηρεσίες προσβασιμότητας περιεχομένου για Κ/κωφά και για βαρήκοα άτομα, απτική περιήγηση για τυφλά άτομα και για άτομα με μειωμένη όραση, πλατφόρμα για χρήστες/-τριες αμαξιδίου και την παρέα τους, ασφαλείς χώροι για ανάπηρα άτομα καθώς και safe spot, προσωπικό με γνώση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, προσβάσιμεςμτουαλέτες, χώρος στάθμευσης για ανάπηρα άτομα, οχημα για την μετακίνηση ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα (κατόπιν συνεννόησης). Στο Beat the Barriers θα συμμετάσχουν οι: Saske, Νέγρος του Μοριά, Κάτοχος, Expe.
Περισσότερα, εδώ.

#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη - FlagInLife

Ρένα Μόρφη στην Αγορά Κυψέλης
Το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων και ο Μέντα 88 παρουσιάζουν σε μία και μοναδική συναυλία, την πολυτάλαντη Ρένα Μόρφη, σ’ έναν εμβληματικό χώρο με τη δική του ιστορία: τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Η Ρένα Μόρφη, με τη βελούδινη φωνή και την εξαιρετική σκηνική παρουσία, αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές του ακροατών του Μέντα 88. Μια χαρισματική ερμηνεύτρια, μαζί με μια εκπληκτική μπάντα-παρέα, κι ένα πρόγραμμα γεμάτο διασκευές-έκπληξη!
Περισσότερα, εδώ.

Για τα υπόλοιπα SOS, δες εδώ την ατζέντα της εβδομάδας που τρέχει.

Τι έρχεται την εβδομάδα 22-28 Μαΐου

#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη - FlagInLife

Η έκθεση “The Ecology of Ideas” με κεντρικό θέμα το περιβάλλον, μετά την επιτυχημένη της παρουσία στα Σκόπια και πριν ταξιδέψει στην Ματτινάτα της Ιταλίας, έρχεται στην Αθήνα από τις 19-31 Μαΐου στον χώρο τέχνης 1927 στην Κυψέλη. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα που έχουν δημιουργηθεί κατά την διάρκεια του προγράμματος “Ways of the Heroes” από τους συνεργαζόμενους φορείς και ομάδες επιστημόνων και καλλιτεχνών. Οι καλλιτέχνες κλήθηκαν να εξετάσουν την κοινωνική απάθεια και την απουσία τόσο δράσης όσο και τρόπων αντιμετώπισης, εστιάζοντας παράλληλα στο πιο ανησυχητικό ζήτημα που χρειάζεται την άμεση δράση μας: το περιβάλλον. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου ‘Ways of the Heroes’που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συγκεντρώνει φορείς από 6 διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
Περισσότερα, εδώ.

#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη - FlagInLife

Ο άγνωστος χορωδιακός Μίκης Θεοδωράκης
Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τον χορωδιακό Μίκη Θεοδωράκη στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» την Τρίτη 23 Μαΐου στις 20.30. Στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 και συγκεκριμένα το 1982, ο συνθέτης γράφει τη «Θεία Λειτουργία» (Missa Greca), σε κείμενο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για σόλο φωνή (Ιερέας) και a cappella μικτή χορωδία. Αποσπάσματα του έργου θα ερμηνευθούν στη συναυλία με τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο στο ρόλο του Ιερέα. Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς θα παρουσιαστούν τα έργα «Λιποτάκτες», «Μαουτχάουζεν» και «Επιφάνια» σε μεταγραφή για a cappella χορωδία που πραγματοποίησε ο συνθέτης το 1983. Μουσική Διεύθυνση: Σταύρος Μπερής
Περισσότερα, εδώ.

Σημείωσέ το από τώρα…

#ΒγεςΕπιτέλους: EROTICArt Festival, Beat the Barriers και Ρένα Μόρφη - FlagInLife

EROTICArt Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στο Γκάζι
Το EROTICArt Festival επιστρέφει ανανεωμένο και μεγαλύτερο από ποτέ. Έχοντας πλέον ως «έδρα» του το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό της Αθήνας στις 9, 10, 11 και 12 Ιουνίου με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει την ανάδειξη του ερωτισμού, της συναίνεσης, της αποδοχής, της συμπερίληψης, και της σεξουαλικής ποικιλομορφίας και ελευθερίας.

Με έμφαση στην ενημέρωση, την τέχνη και τα μπαζάρ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα θεματικά parties με guest stars από όλο τον κόσμο, το EROTICArt Festival επιστρέφει και φέτος για να σπάσει τα ταμπού.

Για τέσσερις ημέρες, περισσότερα από 3500 τ.μ. θα είναι αφιερωμένα στην έκφραση της σεξουαλικότητας χωρίς διακρίσεις. Ηθοποιοί ταινιών ενηλίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το παρών, ενώ εκθέσεις φωτογραφίας, shows και θεματικά after parties στο Mezzo Club Athens, θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών ζωντανό.
Περισσότερα, εδώ.

Υ.Γ.: Και μην ξεχνάτε. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε εκλογές. Ραντεβού λοιπόν στις κάλπες. Ας αφήσουμε στο παρελθόν την αποχή.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα