Δύο σεφ, μια εμπειρία, μοναδικές γεύσεις!
Το εστιατόριο Pomo d’Oro στην Κέρκυρα παρουσιάζει την πρωτοβουλία “Two Chefs, One Experience”, όπου ο σεφ και ιδιοκτήτης Αριστοτέλης Μέγκουλας ενώνει τις δυνάμεις του και την αγάπη του για τη μαγειρική με καταξιωμένους συναδέλφους, σε ένα κοινό γαστρονομικό ταξίδι. Αυτή η ιδέα αποκτά σάρκα και οστά μέσα από μια σειρά εκπλήξεων, εμπνευσμένων από τη σύγχρονη κερκυραϊκή γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα, τις εποχές και τους ανθρώπους.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ο σεφ Αριστοτέλης Μέγκουλας θα φιλοξενεί καταξιωμένους επαγγελματίες και μαζί θα δημιουργούν πιάτα που παντρεύουν την παράδοση με την καινοτομία. Κάθε συνεργασία προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και να βιώσουν ένα εξαιρετικό ταξίδι στην τέχνη της μαγειρικής, μέσα από ποικιλία προσεγγίσεων και δημιουργιών που σέβονται και προβάλλουν το ταλέντο και τα τοπικά προϊόντα της Κέρκυρας.
Τι να περιμένετε:
- Μοναδικά πιάτα, που συνδυάζουν την τοπική γαστρονομία της Κέρκυρας με μοντέρνες τεχνικές.
- Ατμοσφαιρικό δείπνο σε έναν από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Κέρκυρας.
- Ένα βράδυ γεμάτο δημιουργικότητα και γεύσεις που ξυπνούν τις αισθήσεις.
Το γαστρονομικό αυτό ταξίδι ξεκινά το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, με καλεσμένο τον καταξιωμένο και ταλαντούχο κερκυραίο σεφ Κώστα Κούφαλη, με πολυετή εμπειρία ως head chef σε εστιατόριο με αστέρι michelin, χρυσούς σκούφους από το Αθηνόραμα, αστέρια από το FNL και σημαίες από το Flag να κοσμούν το βιογραφικό του. Οι δύο σεφ μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό μαγειρικό κονσέρτο, όπου θα παρουσιάσουν ένα μενού έξι σταδίων, γεμάτο γεύσεις το οποίο θα σας μεταφέρει στον γαστρονομικό τους κόσμο.
Menu:
Κώστας Κούφαλης-Αριστοτέλης Μέγκουλας
Καλωσόρισμα
Ψωμί και πρωτόλαδο Dr.Kavvadia
Τα πρωτοβρόχια
Ταραμάς/χόρτα/λαδόπιτα
Στο ακρογιάλι
Διαφάνεια με ψαροσαλάτα
Πρώτο/μαγιάτικο
Καρπάτσιο μαγιάτικο ωριμασμένο σε υπέρηχο/αλιάδα από καρύδι/καπνιστό παντζάρι/σκίνος
Δεύτερο/γαρίδα
Ραβιόλι γαρίδας/μπισκ/μπαχαρικά/σαλάδο Κερκύρας
Τρίτο/μοσχοχτάποδο
Μοσχοχτάποδο/ρεβίθι/μελιτζάνα/πράσινη ντομάτα
Τέταρτο/χριστόψαρο
Χριστόψαρο/ ψαρόσουπα/φασόλια/καπνιστό χέλι
Επιδόρπιο/λεμόνι
Κρεμ κάραμελ λεμόνι
Κάθε πιάτο είναι μια μαγευτική συνάντηση διαφορετικών τεχνικών και δημιουργικών ιδεών που θα ενθουσιάσουν κάθε λάτρη της γαστρονομίας.
Ημερομηνία: Σάββατο, 2 Νοεμβρίου |
Ώρα: από 18.30
Τοποθεσία: Pomo d’Oro, Κέρκυρα (Skaramagka 13) Κόστος συμμετοχής: 65 ευρώ/άτομο
Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 2661028680 ή επισκεφθείτε το site: https://bit.ly/48zpdcJ