fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τρεις νέες τεκίλες μας ταξιδεύουν στο Μεξικό 
agave tequila

Τρεις νέες τεκίλες μας ταξιδεύουν στο Μεξικό 

Η tequila είναι ξεκάθαρα ένα από τα ωραιότερα και διασημότερα αποστάγματα παγκοσμίως. Ταυτόχρονα όμως είναι και το εθνικό απόσταγμα του Μεξικό και κάθε φορά που πίνουμε tequila είναι σα να κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στην αχανή χώρα της κεντρικής Αμερικής. Αν σκεφτούμε όλα αυτά τότε μόνο υπέροχα μπορεί να είναι τα νέα ότι η Beverage World εμπλουτίζει το portfolio της με την προσθήκη 3 νέων tequila brands:  San Jose, Topanito και Curado. 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής “Beverages Around the Clock”, για δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου που θα ικανοποιεί όλες τις στιγμές απόλαυσης σε κάθε ώρα και περίσταση της ημέρας, η Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades, αποφάσισε να προσθέση στο portfolio της τις τρείς νέες αυτές τεκίλες. 

tequila_san_jose
Tequila San Jose Silver

Η tequila San Jose παράγεται στην πολιτεία του Jalisco στο Μεξικό (περιοχή από την οποία προέρχονται οι ποιοτικότερες tequilas), αντανακλά – μέσω της ανάγλυφης φιάλης της – όλη την ιστορία του Μεξικό και τους μύθους της φυλής των Αζτέκων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για σφηνάκια ή μια δροσιστική margarita λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς της σε αλκοόλ (35%) και του άκρως αρωματικού και ευκολόπιοτου χαρακτήρα της. Είτε στην λευκή (silver) είτε στην κίτρινη (gold) εκδοχή της, η tequila San Jose ήρθε για να μοιραστεί γενναιόδωρα ανάμεσα σε φίλους και για να δημιουργήσει την απόλυτη μεξικάνικη ατμόσφαιρα για ξέφρενα parties!

tequila_reposado_topanito2
Tequila Reposado Topanito

H tequila Topanito είναι μια 100% agave tequila υψηλής ποιότητας που έχει δημιουργηθεί για τους λάτρεις των μεξικανικών αποσταγμάτων και των επαγγελματιών bartenders που αναζητούν την καλύτερη ποιότητα αποσταγμάτων για τα bar τους. Παρασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους, και αποτελεί τον ορισμό του τέλειου συνδυασμού ποιότητας και γεύσης. Το εμβληματικό και απλό σχέδιο των φιαλών Topanito αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά των Αζτέκων του Μεξικό. Οι Μεξικανοί Αζτέκοι αποκαλούσαν την έδρα των θεών τους «Τοπάν» και περιέγραψαν την tequila ως «δώρο από τον ουρανό». Με κάθε γουλιά, η Topanito δίνει ένα μικρό δώρο στους καταναλωτές από τους Θεούς μέσω μιας ακαταμάχητης γευστικής εμπειρίας. Σε 2 διαφορετικές εκδοχές, blanco για κλασσικά cocktails ή reposado με 6μηνη παλαίωση, η tequila Topanito ταξιδεύει όποιον την επιλέξει σε νέους γευστικούς ορίζοντες.

Tequilla Curado
Tequilla Curado

Τέλος, η tequila Curado αποτελεί τον ορισμό της καινοτομίας στην κατηγορία της. Tequila blanco από τα Highlands του Jalisco, εμποτισμένη με διαφορετικές ποικιλίες ψημένης αγαύης (Blue Weber από το Arandas, Espadín από την Oaxaca και Cupreata από το Michoacán), συνθέτουν ένα άκρως καινοτόμο και μοναδικό portfolio (Curado Blue Agave, Curado Cupreata & Curado Espadin), χαράζοντας νέους ορίζοντες στην εκμετάλλευση του μοναδικού αυτού φυτού. Κάθε ποικιλία αγαύης ψήνεται χρησιμοποιώντας την τεχνική της κάθε περιοχής και στη συνέχεια μεταφέρεται στο Jalisco, εκεί εμποτίζεται με την καλύτερη 100% Blue Agave Tequila από την περιοχή των Highlands. Ένα άκρως καινοτόμο απόσταγμα αγαύης, ιδανικό για τους «έμπειρους» λάτρεις της tequila και του mezcal. 

Είναι σίγουρο ότι θα τις αναζητήσουμε στα bar και τις μπάρες της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας ενώ είναι σίγουρο ότι εμείς εδώ στο Flag θα τις δοκιμάσουμε και θα σου πούμε τις εντυπώσεις μας. Ας βάλουμε στα ποτήρια μας tequila και να τα σηκώσουμε ψηλά λέγοντας salud!

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα