fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Speakeasy Athens υποδέχεται δυο bars από το Μιλάνο

Το Speakeasy Athens υποδέχεται δυο bars από το Μιλάνο

Τα guest στα ελληνικά bars μας αρέσουν, τα αγαπάμε πολύ γιατί πάνω από όλα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα bars από όλο τον κόσμο. Ένα πολύ αγαπημένο μας bar το Speakeasy Athens την Πεμπτη 19/01 θα φιλοξενήσει δύο bars απο το Μιλανο με εναν εκπροσωπο απο καθε bar.

Πιο συγκεκριμενα την Πέμπτη πίσω από την μπάρα του Speakeasy θα βρίσκεται ο bar manager απο το the Doping Bar (The Doping Club) Alberto Corvi. Ο Alberto ηγείται μιας ομάδας η οποία κατάφερε πριν από έναν μήνα, στα Ιταλικα Bar Awards (Redazione Bargiornale) να κατακτήσει τον τίτλο No.1 Hotel Bar & No.2 Hotel Restaurant Bar Awards.

Το Speakeasy Athens υποδέχεται δυο bars από το Μιλάνο - FlagInLife

Ο δεύτερος bartender ειναι ο εξαιρετικος και πολυ ανερχομενος Davide Wang απο το ιστορικό Moebius. Το Moebius έχει τον τίτλο του αγαπημενου μπαρ τον ψαγμενων Μιλανεζων, ενώ την περσινή χρονια στα Ιταλικα Bar Awards (Redazione Bargiornale) πηρε το βραβειο ως το Νο.2 Cocktail Bar της Ιταλιας.

Εχοντας περασει απο την μπαρα του όλοι οι μεγαλοι Bartender του εξωτερικού το επιπεδο ειναι τρομερα υψηλό και αναμένουμε να δοκιμάσουμε τα cocktails του εδώ στην Αθήνα.

Τις μουσικές επιλογές της βραδιάς όσο εμείς θα πίνουμε cocktails, θα έχει ο Dj Palov ενώ το event γίνεται με την βοήθεια της Brown Forman με το premium Portfolio, Jack Daniel’s Bonded, Fords Gin, Herradura & Woodford Reserve.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα