fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Negroni Week επιστρέφει
Campari_Negroni Week 2022

Το Negroni Week επιστρέφει

Με κεντρικό μήνυμα το “Raise a toast to an icon” το Campari και το Negroni, καλωσορίζουν το φθινόπωρο με μια ξεχωριστή πρόποση για καλό σκοπό.

Το Negroni Week, ο παγκόσμιος θεσμός που δημιουργήθηκε από το iconic κόκκινο aperitivo Campari & το Imbibe magazine, επιστρέφει για 10η χρονιά από τις 12-18 Σεπτεμβρίου! Μέσα από αυτή την ενέργεια θα προσφέρει σε κοινωφελείς φορείς μέρος των εσόδων του. Αυτή τη χρονιά ο θεσμός επέλεξε να υποστηρίξει το νέο φορέα Slow Food το οποίο αποτελεί που αποτελεί ένα διεθνές κίνημα τοπικών κοινοτήτων και ακτιβιστών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 160 χώρες.

Κάνοντας την κράτηση σας μέσω του #Table10 στην επίσημη ιστοσελίδα του Negroni Week, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μοναδικές εκδοχές Negroni, αποκλειστικά φτιαγμένες γι’ αυτό τον σκοπό, όπως και συλλεκτικά δώρα Campari. Για κάθε παραγγελία σου στα συνεργαζόμενα bars, το Campari μέσα από το Slow Food Negroni Fund θα χρηματοδοτήσει δράσεις για την υποστήριξη του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις ενέργειες που θα υλοποιηθούν αφορούν εκπαιδευτικά προγράμματαγια τα τρόφιμα & τα ποτά καθώς και ειδικές δράσεις με στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής & βιολογικής ποικιλότητας κάθε τόπου, η οποία εκφράζεται μέσα από τη γαστρονομία του.

Από το ξεκίνημα του Negroni Week (12-18 Σεπτεμβρίου), καταξιωμένοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Giorgio Bargiani, Brand Ambassador του Cinzano Vermouth και υπεύθυνος των bartenders στο “The Connaught bar” του Λονδίνου (βραβευμένο ως #1 από τα 50 καλύτερα Bars παγκοσμίως), μας σερβίρουν τις μοναδικές Negroni δημιουργίες τους, γιορτάζοντας με έναν μοναδικό τρόπο την ανάδειξή του σε νούμερο ένα σε πωλήσεις cocktail παγκοσμίως για το 2022.

Επίσης, μέσω των social media και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα ”τρέχει” το “Bartender’s Handshake challenge”, ένα διαχρονικό ritual μεταξύ όλων των bartenders που συμμετέχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. To“Bartender’s Handshake” είναι ένα ιδιαίτερο cocktail-κέρασμα το οποίο προσφέρεται ως καλωσόρισμα μεταξύ των συναδέλφων και αποτελεί τη δική τους εγκάρδια χειραψία. Κάποια από αυτά τα ξεχωριστά twists θα έχετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Negroni Week.

Το σήμα της εκκίνησης για το NegroniWeek δίνει η Tόνια Σωτηροπούλου, Campari Brand Ambassador και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του Negroni να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο Negroni toast που έγινε ποτέ, υποστηρίζοντας έτσι το διεθνές φιλανθρωπικό έργο του Campari και ενισχύοντας το μήνυμα του φετινού NegroniWeek “Raise a ToasttoanIcon”.

Για μια ακόμη χρονιά το Negroni week σηματοδοτεί την πιο απολαυστική έναρξη του Φθινοπώρου, γεμάτη Red Passion, απολαυστικά twisted Negroni και συναρπαστικές εκπλήξεις για όλους!

Μάθε περισσότερα για όλα τα Negroni Week events & special activities εδώ.

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα