fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Halloween έρχεται για πρώτη φορά στο Mediterranean Cosmos!
hallow

Το Halloween έρχεται για πρώτη φορά στο Mediterranean Cosmos!

Μέσα από δύο θεματικά τριήμερα, το Mediterranean Cosmos ετοιμάζεται να γιορτάσει το Halloween με τον πιο spooky αλλά και διασκεδαστικό τρόπο.

Από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου και από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου, η εξωτερική πλατεία κατακλύζεται από ξυλοπόδαρους, κολοκύθες, ζογκλέρ, μουσική και Halloween σταθμούς δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, που θα τους μεταφέρουν σε ένα μέρος γεμάτο μυστήριο και μαγεία.

Carving Κολοκύθας!

Δύο τεχνίτες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τους μάθουν τα μυστικά και τον τρόπο«σκαλίσματος» της κολοκύθας, που αποτελεί παράδοση του Halloween. Τα έργα τους θα μπορούν να τα πάρουν σπίτι για να μεταφέρουν και εκεί την αίσθηση του Halloween.

Spooky Painting, για να χαρίσει γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Στο δεύτερο σταθμό οι 3 καλλιτέχνες σας περιμένουν για να ζωγραφίσουν τις καρικατούρες σας, με τον πιο spooky τρόπο.

Paint me Scary, για τρομακτικές μεταμορφώσεις!

Halloween χωρίς φοβερές μεταμφιέσεις δεν γίνεται! Στον σταθμό Paint me Scary, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε σκελετούς, μάγισσες, στον Ψαλιδοχέρη ή το τέρας του Frankenstein, με τα ιδιαίτερα face paintings και Halloween hairstyling που θα επιλέξουν.

Halloween Riddle Story, για να λύσουμε τα ξόρκια!

Στο Halloween Riddle Story, οMr.Ben ξετυλίγει την πιο ανατριχιαστική ιστορία. Με βοηθό ένα φάντασμα, ο ήρωας της ιστορίας σας περιμένει σε ένα μεγάλο στρογγυλό τραπέζι για να σας εξηγήσει πώς ο κακός μάγος με το πιο ισχυρό ξόρκι, του πήρε όλο του το σώμα.
Η αποστολή των επισκεπτών είναι να βρουν τα 7 μπαούλα, να λύσουν τους 7 Halloween γρίφους και να σπάσουν το ξόρκι, ώστε ο Mr.Ben να  «πάρει πίσω» το σώμα του.

Ένα φαντασμαγορικό Wicked Show!

Το κάθε τριήμερο ολοκληρώνεται με ένα εντυπωσιακό Wicked Show, με ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, δημιουργώντας το απόλυτο Halloween σκηνικό.

 Ζήστε μια μοναδική Halloween εμπειρία στο Mediterranean Cosmos!

 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo mediterraneancosmos.gr

https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial/
https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα