fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το Bariéro είναι το νέο «ιερό» μπαρ

Bariéro Instagram

Το Bariéro είναι το νέο «ιερό» μπαρ

Ένα νέο bar στον Νέο Κόσμο, ξεχωρίζει κατευθείαν για όλους τους σωστούς λόγους.

Η άφιξη ενός bar σε μια από τις πιο hot γειτονιές της πόλης, μπορεί να μην αποτελεί είδηση, αλλά όταν άνοιξε το Bariéro, τράβηξε αμέσως τα βλέμματα. Οι λόγοι είναι πολλοί και πιστέψτε με, θα σας κάνουν να το επισκεφτείτε σύντομα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Οι περισσότεροι το γνωρίζουν ως το μαγαζί που άνοιξαν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και ο Κωνσταντίνος Δανός. Αν όμως μείνουμε εκεί, θα το έχουμε αδικήσει πάρα πολύ. Το όραμα τους ήταν να δημιουργήσουν έναν χώρο διαφορετικό. Για να το καταφέρουν, αναρωτήθηκαν πόσο ιερή είναι η στιγμή που σε ένα bar μαζεύεται μια παρέα, ένα ζευγάρι, που γεννιέται ένας έρωτας. Η στιγμή που θα μιλήσεις για τα μυστικά σου, τους πόθους σου και τις αγάπες σου. Τι χρώμα θα επικρατεί στον χώρο και πώς θα είναι ο φωτισμός;

Το Bariéro είναι το νέο «ιερό» μπαρ - FlagInLife

Bariéro Instagram

Αν ψάχνετε και εσείς τις απαντήσεις σε όλα αυτά, θα τις βρείτε στο Bariéro. Βρίσκεται σε μια πολυκατοικία του 1970, απέναντι από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και πολύ κοντά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και τον Σταυρό του Νότου. Το σκηνικό είναι άκρως μυσταγωγικό και ατμοσφαιρικό. Κυριαρχούν τα σκούρα χρώματα, που γίνονται ακόμα πιο έντονα από τα παιχνίδια των πολλών κεριών που υπάρχουν στον χώρο. Οι τοίχοι είναι ντυμένοι με αρκετά έργα τέχνης, αλλά ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής είναι η υπέροχη μπάρα.

Το Bariéro αυτοχαρακτηρίζεται σαν Aperitivo Bar και λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στον κατάλογό του θα βρεις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, ιταλικά τυριά και delicatessen προϊόντα – όπως σπιτικές μαρμελάδες μικρών Ελλήνων παραγωγών – για να συνοδεύσεις τα spritzes του menu ή το ποτό σου. Γενικά ό,τι επιλέξετε να πιείτε ή να φάτε στο Bariero, θα είναι τίμιο και ταιριαστό με την ατμόσφαιρα και τη στιγμή.

Το άλλο συστατικό που συμπληρώνει το σκηνικό, είναι οι ψαγμένες ethnic μουσικές, οι οποίες ταιριάζουν άψογα με το όλο σύνολο. Εδώ, θα περάσετε υπέροχα, θα έρθετε κοντά με τους φίλους σας και θα είναι μια έξοδος που όχι μόνο θα θυμάστε, αλλά θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά. Και όλα αυτά, γιατί το Bariero σέβεται και αναδεικνύει την σημασία που έχουν τα απλά και ιερά πράγματα της ζωής μας.

BARIÉRO
Διεύθυνση: Αντισθένους 9, Νέος Κόσμος, 117 43
Τηλ: 210 9219230
Ώρες λειτ: καθημ.10:00-01:00, Δευτ.17:00-01:00

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα