fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Το αγαπημένο Speakeasy κλείνει τα 11 χρόνια του με ένα επικό πάρτυ

Το αγαπημένο Speakeasy κλείνει τα 11 χρόνια του με ένα επικό πάρτυ

Το Speakeasy είναι ένα κρυφό μπαρ που ξεκίνησε το 2011 από το Χαλάνδρι και στον δεύτερο χρόνο του «κρύφτηκε» κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Το χαρτάκι που έγραφε «Μην χτυπάτε, το Speakeasy δεν είναι εδώ» δεν άργησε να γίνει viral. Είναι το μοναδικό Speakeasy της πόλης που πρέπει να χτυπήσεις κουδούνι για να μπεις. Δεν ανοίγει αυτόματα η πόρτα, πρέπει να σου ανοίξουν. Η άλλη εναλλακτική που έχεις είναι να παίξεις ένα pacman και αν κερδίσεις, τότε θα σου εμφανιστεί ο μυστικός κωδικός εισόδου.

Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο υπόγειο, μεταφέρεσαι αυτόματα σε μια άλλη εποχή που σε κάνει να χάνεσαι από τον υπόλοιπο κόσμο. Σε μία εποχή βγαλμένη από τα χρόνια της ποταπαγόρευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τούτο το μαγαζί γιορτάζει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου τα 11 χρόνια λειτουργίας του. Το πάρτι θα έχει 2 τρομερούς DJ να παίζουν και πάλι μαζί, μετά απο 9 χρόνια. Το Speakeasy τούς φέρνει όλους κοντά!

Το αγαπημένο Speakeasy κλείνει τα 11 χρόνια του με ένα επικό πάρτυ - FlagInLife

 

Πίσω από την μπάρα – σαν άλλοι τρεις μασκοφόροι- θα βρίσκονται ο bar manager Μιχαήλ Άγγελος Ζεϊμπέκης, πλαισιωμένος από τους Χρήστο Πισκόπο και Μπάμπη Κιούση. Οι τρεις τους θα σας φτιάχνουν cocktails κλασικά αλλά και από τον καινούργιο κατάλογο, ο οποίος έχει βάση τα ΠΟΠ προϊόντα της Ελλάδας και δίνει μεγάλη έμφαση στη βιωσιμότητα των υλικών. Σαφράν και μήλο είναι μόνο δύο από αυτά που βρίσκουμε να πρωταγωνιστούν στον κατάλογο, τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε κι εσείς.

Τα λέμε την Πέμπτη στο πάρτυ του Speakeasy για να του πούμε χρόνια πολλά.

Περισσότερα