fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τι θα δοκιμάσουμε φέτος στο φεστιβάλ κρασιού της Πελοπονήσσου;

Τι θα δοκιμάσουμε φέτος στο φεστιβάλ κρασιού της Πελοπονήσσου;

45 οινοποιοί με 500 κρασιά από τον μεγαλύτερο αμπελώνα της χώρας έρχονται στην Αθήνα

 

Το Peloponnese Wine Festival, έρχεται τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Οι 47 παραγωγοί, μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), θα υποδεχτούν το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, φέρνοντας μαζί τους περισσότερες από 500 διαφορετικές ετικέτες κρασιών.

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας των Wines of Peloponnese αποτελεί την πληρέστερη παρουσία των οινοποιών του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας και δίνει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των ετικετών που απαρτίζουν τη σπουδαία περιοχή παραγωγής κρασιών και ξεχωρίζουν για την ποικιλομορφία και την αυθεντικότητά τους.

Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τους πρωταγωνιστές του αμπελώνα της Πελοποννήσου, να γευτούν τις μοναδικές ποικιλίες της,  να κατανοήσουν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον αμπελώνα της Πελοποννήσου και να ανακαλύψουν καινούριες εμφιαλώσεις και κλασικά αγαπημένα κρασιά.

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις μεσημεριανές ώρες. Το κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέσω της πλατφόρμας viva.gr μέχρι τις 20/01, και 12€ από 21/01 και επιτόπου στα ταμεία της εκδήλωσης. To φοιτητικό εισιτήριο έχει οριστεί στα 8€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας και θα είναι διαθέσιμο στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Βρείτε τους παραγωγούς που συμμετέχουν και περισσότερες πληροφορίες για το Peloponnese Wine Festival 2023 στο www.peloponnesewinefestival.com

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα