fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
The Meet Market: 10 Μέρες Χριστουγέννων στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ
εξωφυλλο meet market2

The Meet Market: 10 Μέρες Χριστουγέννων στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Ήταν Δεκέμβριος του 2007 όταν το Meet Market συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στο μπαρ Κ44 στο Γκάζι, με μόλις 20 εκθέτες. Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια και με αργά και σταθερά βήματα το Meet Market μεγάλωσε, εξελίχθηκε και έκανε νέους φίλους. Έτσι, φέτος από τις 9 έως και τις 18 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσει περισσότερα από 150 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών που θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά line up, μετατρέποντας το Παλιό Αμαξοστάσιο σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα στεγάσει τη μεγαλύτερη γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος.

meet market

Ο πρώτος κύκλος δημιουργών θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 9 εως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ενώ από τη Δευτέρα 12 ως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου σειρά θα πάρουν οι επόμενοι. Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης και ευεξίας, τέχνης και διακόσμησης, είδη για το παιδί, νόστιμες λιχουδιές και φυσικά street food, ζεστός καφές, glühwein και άφθονο αλκοόλ θα συνθέσουν τη σύγχρονη pop-up αγορά του Meet Market.

Ακολουθώντας πιστά, από την πρώτη κιόλας μέρα, τη φιλοσοφία «First we Meet, then we Market», η ατζέντα δεν περιλαμβάνει μόνο shopping. Όλα τα παραπάνω θα συμβαίνουν σε μια παρεΐστικη, γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία μάλιστα τις καθημερινές, θα ενισχυθεί με ένα ποτήρι ζεστό κρασί δωρεάν σε κάθε επισκέπτη από το Glühwein Bar του Meet Market.

The Meet Market: 10 Μέρες Χριστουγέννων στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ - FlagInLife

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια των, οι DJs θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντελώς δωρεάν -από ταχυδακτυλουργικά, facepainting και κεραμική έως graffitti και αθλοπαιδιές- θα ζωγραφίσετε πίνοντας με την ομάδα του illustradays σε τρία διασκεδαστικά «drink-and-draw» events παρέα με special guests, ενώ με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση, από την οποία θα επιλεγούν 4 τυχεροί νικητές και ο καθένας θα πάρει σπίτι ένα καλάθι γεμάτο δώρα από όλους τους εκθέτες.

Τέλος, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε ψηλά, γιατί θα κάνετε τη βόλτα σας κάτω από δεκάδες ονειροπαγίδες που θα φέρουν ευχές για τη νέα χρονιά, αφού για πρώτη φορά το Meet Market θα φιλοξενήσει μέρος της συλλογής «Dreamcatchers Project» του Γιάννη Πρασσά που θα στολίσει την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εργαστήρια κατασκευής ονειροπαγίδων εντελώς δωρεάν.

meet market

Το Meet Market, σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του τα Χριστούγεννα αλλα και τα 15α γενέθλιά του και σας δίνει αρκετούς λόγους για να το επισκεφθείτε περισσότερες από μία φορές, ώστε να ανακαλύψετε τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα και όλα αυτά στην καρδιά της πόλης.

Πειραιώς & Ερμού, Αθήνα
Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινές 6 μ.μ. – 10 μ.μ.
Σαββατοκύριακα 12 μ.μ. – 10 μ.μ.
Είσοδος δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες στο www.themeetmarket.gr

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα