fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
 Τεκίλα σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο χαρτόνι; Κι όμως ήρθε και στην Ελλάδα 
vato

 Τεκίλα σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο χαρτόνι; Κι όμως ήρθε και στην Ελλάδα 

Η GRANIKAL φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τεκίλα σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο χαρτόνι! Στην προσπάθεια για ένα μικρό λιθαράκι μας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην επιτακτική ανάγκη να ελαχιστοποιηθεί η μόλυνση του περιβάλλοντος, η εταιρεία ποτών GRANIKAL προσπαθεί να βρίσκει λύσεις που σέβονται το περιβάλλον. 

Η πιο πρόσφατη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η εισαγωγή στην Ελλάδα της τεκίλα Buen Vato. Η Buen Vato, είναι η πρώτη τεκίλα στον κόσμο σε μπουκάλι από ανακυκλωμένο χαρτόνι, ώστε οι καταναλωτές να την απολαμβάνουν με τον πιο βιώσιμο δυνατό τρόπο.

Με την πρωτοποριακή συσκευασία της, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, είναι ελαφριά, πρακτική και επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του μπουκαλιού. Κατά την παραγωγή του μπουκαλιού, χρησιμοποιείται 6 φορές λιγότερη ενέργεια και 1.9 λίτρα λιγότερο νερό! 

buen vato

H τεκίλα όπως είναι φυσικό, παράγεται από αγαύη που ωριμάζει για 8 χρόνια στην πλούσια σε άργιλο γη της κοιλάδας για την τεκίλα, δίπλα στην πόλη Amatitán.

Τι σημαίνει όμως “Vato”?

Η λέξη  “Vato” στο Μεξικό αντιπροσωπεύει κάποιον, ο οποίος δεν φοβάται να κάνει το σωστό! Αυτόν που πάντα κάνει τον αγώνα του για να βρει καλύτερους τρόπους. Ας πιούμε στην υγειά της αλλαγής…και της καινοτομίας!

Here’s to Change… Salud Buen Vato!

 

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα