fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
TANQUERAY 0.0%
TANQUERAY 00_ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ ΑΛΚΟΟΛ

TANQUERAY 0.0%

Απολαύστε τη λεπτή βοτανική πολυπλοκότητα του Tanqueray χωρίς το αλκοόλ!

Η Diageo, παγκόσμιος ηγέτης στα premium αλκοολούχα ποτά,συστήνει και στην Ελλάδα, το καινοτόμο Tanqueray 0.0%, ένα απόσταγμα χωρίς αλκοόλ από τους δημιουργούς του Tanqueray, που συνδύασαν τη μακρόχρονη εμπειρία και τη βαθιά γνώση στην απόσταξη τζιν για να δημιουργήσουν μία αξιόπιστη alcohol-free εμπειρία. Αποστάζοντας τα ίδια βοτανικά του κλασικού Tanqueray London Dry, το Tanqueray 0.0% απευθύνεται σε εκείνους που επιλέγουν να μην καταναλώσουν αλκοόλ, αλλά θέλουν να απολαύσουν ένα απόσταγμα που δεν στερείται σε ποιότητα και γεύση.

Αποστάζοντας άρκευθο, κόλιανδρο, ρίζα αγγελικής και γλυκόριζα, οι ειδικοί της Diageo, κατάφεραν να αποκτήσουν ένα απόσταγμα με τις ίδιες νότες του κλασικού Tanqueray London Dry χωρίς αλκοόλ, ιδανικό για όσους ακολουθούν ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής και δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την αδιαμφισβήτητη γεύση του Tanqueray. Τα τέσσερα ποιοτικά βοτανικά βυθίζονται ξεχωριστά στο νερό, θερμαίνονται και στη συνέχεια αποστάζονται για να δώσουν μια πολύπλοκη και αναζωογονητική γεύση με την χαρακτηριστική γεύση άρκευθου και εσπεριδοειδών για την οποία φημίζεται το Tanqueray.

Ακριβώς όπως το κλασικό Gin & Tonic, το Tanqueray 0.0 σερβίρεταιμε άφθονο πάγο και τόνικ και μπορείτε να το γευτείτε στα καλύτερα bars και εστιατόρια, αλλά και να το προμηθευτείτε σε κάβες και supermarkets γιανα παρασκευάσετε εύκολα το δικό σας δροσιστικό serve και να το απολαύσετε στο σπίτι.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα Tanqueray 0.0 με τονικ, ακόμα και σε εκείνες τις περιπτώσεις που συνήθως δεν σχετίζονται με την κατανάλωση κοκτέιλ, όπως πριν από το μεσημεριανό ή κατά τη διάρκεια ενός ελαφρού γεύματος. Αυτό το καινοτόμο απόσταγμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς καταναλωτών που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση χαμηλών σε περιεκτικότητα ή χωρίς αλκοόλ εναλλακτικών που ταιριάζουν απόλυτα στον ισορροπημένο και προσεκτικό τρόπο ζωής που επιλέγουν. Γευτείτε ένα Tanqueray 0.0 με τόνικ και απολαύστε τη λεπτή βοτανική πολυπλοκότητα του Tanqueray χωρίς το αλκοόλ!

Απολαύστε υπεύθυνα.

«www.apolafste.ypeftina.eneap.gr»

 Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Σχετικά με την Diageo Hellas
H DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα και το όνομά της [diageo = día (ημέρα)+geo (Γαία)], αντικατοπτρίζει το σκοπό της εταιρίας να «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σ ’όλη τη γη». Στην Ελλάδα, η DIAGEO διαθέτει ένα μοναδικό portfolio προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα brands διεθνώς, όπως είναι το Johnnie Walker, το Haig, το Dimple, το Cardhu, το J&B, και τα Classic Malts στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff, Cîroc και KetelOne στην κατηγορία της vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, η super premium tequila Don Julio, τα ρούμια Captain Morgan, Pampero και Zacapa, τα liqueurs Baileys και Smirnoff North και πολλές ακόμη δημοφιλείς μάρκες.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη DIAGEO, τους ανθρώπους της, τα brands της και τις ενέργειές της επισκεφθείτε το www.diageo.com. Για τη διεθνή πρωτοβουλία της DIAGEO με στόχο τη συλλογική ενημέρωση και εκπαίδευση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης του, επισκεφθείτε το www.DRINKiQ.com.

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα