fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Τα πρώτα νέα από τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας
40 τίτλοι θα προβληθούν στο φετινό Διαγωνιστικό Τμήμα ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους

Τα πρώτα νέα από τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Δυναμική επιστροφή για το μεγαλύτερο αθηναϊκό κινηματογραφικό event, σε μια φιλόδοξη post covid διοργάνωση που αναμένεται να αφήσει και πάλι το ισχυρό πολιτισμικό αποτύπωμά της στην πόλη.

Έγιναν 28 χρονών και ακόμη παραμένουν κινηματογραφικά ανήσυχες, εξερευνητικές και πρωτοπόρες. Οι Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφουν με μια διοργάνωση που πιθανότατα –και εκτός συγκλονιστικού υγειονομικού απροόπτου- θα αποτελέσει ορόσημο, αφού θα σφραγίσει επίσημα την έξοδο από τη δύσκολη για το σινεμά covid περίοδο, χωρίς περιορισμούς, μάσκες και αποστάσεις. Ένα διάστημα που χτύπησε αλύπητα σε παγκόσμιο επίπεδο τις κινηματογραφικές αίθουσες και ευνόησε τις πλέον ακμαίες streaming πλατφόρμες.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας έρχονται, λοιπόν, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου για να θυμίσουν σε όλους ότι το σινεμά είναι σπορ ομαδικό! Η αφίσα της φετινής διοργάνωσης, που σχεδίασε ο Βασίλης Μέξης,συμβολίζει ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές περιόδους υπάρχει πάντα μια ακτίδα φωτός που φέρνει την ελπίδα, δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για το δυναμικό comeback του σινεμά στις ζωές μας.

H αφίσα των 28ων Νυχτών Πρεμιέρας
H αφίσα των 28ων Νυχτών Πρεμιέρας

Το πρώτο κομμάτι του φετινού προγράμματος που ανακοινώθηκε ήταν οι 40 τίτλοι του Διαγωνιστικού Τμήματος ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους και της κριτικής επιτροπής η οποία αποτελείται από τον σκηνοθέτη Τζώρτζη Γρηγοράκη ως Πρόεδρο και ως μέλη τους/τις: Αντίνοο Αλμπάνη, ηθοποιό, Ταμίλα Κουλίεβα, ηθοποιό, Χριστίνα Λιάπη, εκπρόσωπο πωλήσεων Heretic Outreach και Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, κριτικό κινηματογράφου.

Δείτε ποιες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους θα δούμε φέτος στις Νύχτες Πρεμιέρας εδώ.

Περισσότερα νέα για τα φιλμ που θα δούμε στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας αναμένονται σύντομα.

Φωτό εξωφύλλου: «40 τίτλοι θα προβληθούν στο φετινό Διαγωνιστικό Τμήμα ελληνικών ταινιών Μικρού Μήκους».

Ακολουθήστε το flaginlife.gr στο Google News για να λάβετε τις τελευταίες ειδήσεις, κριτικές και συμβουλές για το ποτό, τη διασκέδαση, το φαγητό και τα ταξίδια.

Περισσότερα