Κλειστή αίθουσα με μια τεράστια τζαμαρία η οποία αφήνει το βλέμμα να αγκαλιάζει την νυκτερινή Μύκονο. Ο σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος προτείνει ένα σύγχρονο μενού με ορισμένες αναφορές στην ελληνική κουζίνα το οποίο χαρακτηρίζεται από εκφραστική επάρκεια και καλή τεχνική. Ενδιαφέροντα επιδόρπια και καλή λίστα κρασιών.
Baos
Χώρα Μυκόνου
Ξενοδοχείο: Myconian Korali
Περιγραφή
Πληροφορίες
Ωράριο: Μάιος-Οκτώβριος, βράδυ
Είδος κουζίνας: Ελληνική σύγχρονη
Chef: Παναγιώτης Τσουκάτος
Διακρίσεις: Top Notch (Αθηνόραμα), Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (Αθηνόραμα)
Τιμή: 90€
- 150€
Υπηρεσίες - Παροχές
Αξιοσημείωτη λίστα κρασιών
Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Parking
Σερβίρει και έξω