Ο executive chef Απόστολος Αλτάνης και την ομάδα του στρώνει το εορταστικό τραπέζι για εσάς και την οικογένεια σας. Το Μ. Σάββατο μετά την Ανάσταση ετοιμάζουμε τον μπουφέ με την παραδοσιακή μαγειρίτσα, τα κόκκινα αβγά και μεγάλη ποικιλία από συνοδευτικά, σαλάτες και γλυκά.
Την Κυριακή του Πάσχα, η παράδοση στο Hyatt Regency Thessaloniki αρχίζει από το πρωί με το ψήσιμο των αρνιών στους κήπους του ξενοδοχείου! Στο Grand Ballroom στήνεται ο πασχαλινός μπουφές με εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα, όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, κρύα και ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες, live carving και κοντοσούβλι.
Το γεύμα ολοκληρώνεται με πλήθος από μια ποικιλία επιδορπίων, όπως παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ταρτάκια, τούρτες και φρεσκοκομμένα φρούτα αλλά και σιντριβάνι σοκολάτας για τους μικρούς μας φίλους.. και όχι μόνο!
Ξεκινάμε με ένα απεριτίφ ούζου και λαχταριστά μεζεδάκια, συνεχίζουμε με κρασί και τραγουδάμε με παραδοσιακά τραγούδια και ζωντανή μουσική με το Trio Musicanti – Μ Καραντίνης, Αχιλλέα Σοφούδη και Θάνο Γκιουλετζή.
Μ. Σάββατο ( μετά την Ανάσταση) Τιμή κατ’ άτομο: 65,00 €
Κυριακή του Πάσχα (13:00-17:00) κατ’ άτομο: Τιμή κατ’ άτομο: 95,00 €
Κρατήσεις
Hyatt Regency Thessaloniki
Τηλέφωνο: +30 2310 401234
Fax: +30 2310 401100
E-mail: [email protected] [email protected]
Για Online κρατήσεις πατήστε εδώ