fbpx
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
FLIC ICONS
/
/
Μίνως Μάτσας Από κοντά @GAZARTE LIVE STAGE

Μίνως Μάτσας Από κοντά @GAZARTE LIVE STAGE

GAZARTE MAIN STAGE

Δευτέρα 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 9.30 μ.μ

Τραγουδούν:

Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ.

Μίνως Μάτσας Από κοντά @GAZARTE LIVE STAGE - FlagInLife

“Είμαστε μονάχα στην αρχή, βλέπεις. Σαν να βρίσκονται τα πάντα μπροστά μας…”

Τρείς βραδιές, όπου όλοι γίνονται Ένας, μέσα από τη μουσική, τις φωνές ,το τραγούδι.

Η ανάγκη μου να βρεθώ κοντά σας και να μοιραστώ μαζί σας τους αγαπημένους μουρυθμούς, τα μουσικά γυρίσματα, τους στίχους που με έριξαν από νωρίς στο τραγούδι σεμια σχέση αγάπης που βαστάει γερά σαν να ξεκίνησα μόλις χτες.

Τραγούδια από το σινεμά, την τηλεόραση, το θέατρο, την δισκογραφία:Τραγούδια που είχαν την τύχη να τραγουδηθούν από μοναδικούς ερμηνευτές θα ξεδιπλωθούνκοντά σας σαν μια αλήθεια γυμνή, με την ελπίδα να περάσουμε δυο ώρες τραγουδώνταςτα “Καράβια που βγήκαν στη στεριά” και μέθυσαν “ Ως κι οι θάλασσες”, αφού βρήκαν την “Ευτυχία”σε ένα “Όνειρο Απατηλό”.  “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” είπε και έφυγε σε ένα “Νησί” μια“Μαύρη Πεταλούδα”  ψιθυρίζοντας το “Μινόρε της Αυγής”.

Συνοδοιπόροι μου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης  με την ευγενική λαϊκή φωνή που με συγκινεί και με εκπλήσσει μονίμως τα τελευταία χρόνια και η Μυρτώ Βασιλείου  μια νέα φωνή με δύναμη και θετική ενέργεια.
– Μίνως Μάτσας

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί σολίστ:Αντώνης Ανδρέου: Τρομπόνι, JimStaridas: Τρομπόνι,  Τάκης  Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιώργος Μάτσικας: Μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου:Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ
Από κοντά
GAZARTE LIVE STAGE
Δευτέρα 5, 12 και 19 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 9.30 μ.μ
Τραγουδούν: Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου

Ακολουθήστε μας

Περισσότερα